Μαθήματα αποπλάνησης με οδηγό το ζώδιο του!

Ποια είναι τα κουμπιά του και πώς θα καταφέρεις να τον φέρεις κοντά σου; Μια ματιά, ένα χάδι ή μήπως απλώς μια κουβέντα είναι ικανή να τον κάνει να σε βουτήξει και να σου δείξει τον έρωτα του; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να τον ξετρελάνεις και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί παράφορα.

Κριός: ρίξτε το στη γυμναστική παρέα. Του αρέσεις να σε βλέπει να ιδρώνεις και θέλεις δίπλα του κάποια που να μπορεί να τον ακολουθεί σε όλα αυτά που του αρέσει να κάνει.
Ταύρος: μαγείρεψε του! Το φαγητό είναι μια από τις απολαύσεις που δε μπορεί όσο και να θέλει να απαρνηθεί. Ακόμη καλύτερα μαγειρέψτε παρέα το αγαπημένο του φαγητό και θα σε κοιτάζει στα μάτια και θα λιώνει. Το πιο πιθανό είναι να θέλει να φάει το γλυκό από το σώμα σου!
Δίδυμοι: ψιθύρισε στο αυτάκι του! Το σημάδι της επικοινωνίας που θα τον τρελάνει τελείως δεν είναι άλλο από το να του ψιθυρίσεις στο αυτί του. Πάρε ύφος γατούλας και ψιθύρισε του ένα μυστικό που θα τον ανάψει τρελά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πίνει νερό στο όνομα σου.
Καρκίνος: τόλμησε να γίνεις πιο εύθραυστη. Μπορεί να είσαι μια ανεξάρτητη γυναίκα αλλά δεν θα σε βλάψει να αφήσεις την ευαίσθητη και «μαλακή» πλευρά σου στην επιφάνεια έτσι ώστε να του ξυπνήσεις τα προστατευτικά του ένστικτα. Επίτρεψε τη θηλυκότητα σου να βγει στην επιφάνεια και θα έρθει κοντά σου.
Λέων: δώσε έμφαση στο εγώ του! Πες του ότι είναι και ο πρώτος στη δουλειά, ο πιο ωραίος από τους φίλους του και εν τέλει ο πιο καλογυμνασμένος από όλους. Θέλει να ξέρει ότι έχει το θαυμασμό σου σε όλα τα επίπεδα και θα κερδίσεις γι απάντα την καρδούλα του.
Παρθένος: πιάσε τις λεπτομέρειες. Είναι πολύ αυθεντικός τύπος και πρέπει να δώσεις και εσύ σημασία στη λεπτομέρεια. Τι του αρέσει να τρώει, τι δεν του αρέσει, τι θέλει να πάρει για το σαλόνι του, ακόμη και ποια χρώματα του αρέσουν. Κράτησε τα όλα καλά στο μυαλό σου και θα το αναγνωρίσει προσφέροντας σου τον έρωτα του άνευ όρων!
Ζυγός: γίνε η προσωπική σου μασέρ! Άναψε τα κεριά σου στο σπίτι, μπες στο σπίτι με ανεβάστηκε διάθεση και ζέστανε αιθέρια έλαια για να δώσεις στο δωμάτιο αισθησιακό άρωμα. Μην ξεχνάς ότι θα τον ανάψεις στη στιγμή και θα σε ερωτευτεί σφόδρα.

Σκορπιός: το μυστήριο είναι πολύ βασικό συστατικό της σχέσης σας και καλά θα κάνεις να μην το ξεχνάς. Είτε είστε μαζί χρόνια ολόκληρα είτε μετράτε μόνο λίγους μήνες δεν έχεις παρά να διατηρήσεις ζωντανή τη σπίθα του έρωτα σας με κάθε τρόπο! Κάνε παιχνίδι με τα μάτια ή ετοίμασε του μια έκπληξη και θα δεις πώς θα ξαναφουντώσει ο έρωτας του για σένα!
Τοξότης: ρίξτο στο dirty dancing! Δε χρειάζεται να πας σε κλαμπ απλά φτιάξε ατμόσφαιρα στο σπίτι σου πριν έρθει ο αγαπημένος σου και μπες στο ρόλο. Αποπλάνησε τον με τον γνωστό τρόπο. Κεριά, αισθησιακός χορός, σέξι εσώρουχα και θα αγγίξεις και τα πιο απόκρυμνα σημεία του.
Αιγόκερως: αν δεν υπάρχει το λεγόμενο connection τότε δεν κάνεις τίποτα. Φρόντισε να διατηρήσεις ζωντανό το πάθος αλλά ταυτόχρονα χάρισε του και το χώρο που τόσο έχει ανάγκη. έτσι αντί να βαρεθεί θα καταφέρετε να διατηρήσετε ζωντανή τη φλόγα του έρωτα σας και θα τον έχεις δικό σου μια για πάντα!

Υδροχόος: δείξε του την αστεία πλευρά σου και θα τη βρει πολύ σέξι! Όποια γυναίκα καταφέρνει να παίξει μαζί του επιτραπέζια, να συμμετέχει ενεργά στις ασχολίες του και γενικά καταφέρει να "παίξει" με τον εαυτό της και να "τσαλακώσει" την εικόνα της θα έχει την αιώνια αγάπη του!
Ιχθείς: κρατήσου λιγάκι και μην τα δείχνεις όλα από την αρχή! Πριν πας να ανοίξεις την καρδούλα σου και να του πεις πόσο τον έχεις ερωτευτεί από την πρώτη μέρα της γνωριμίας σας, κρατήσου λιγάκι και θα δεις ότι όλα θα πάνε όπως θέλεις!


/www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...