Πώς σε επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής του Μαρτίου

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού που πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου και θα κρατήσει μέχρι τις 23 Απριλίου 2011 έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην επικοινωνία μας με τους γύρω. Η συγκέντρωση της σκέψης σου γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση, η υπομονή σου εξαντλείται ενώ προσοχή απαιτείται όταν ανοίγεις το στοματάκι σου και μια περίοδος ενδοσκόπησης ξεκινά για τα περισσότερα ζώδια. Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τι σε περιμένει και κάνε υπομονή: ανάδρομος είναι μέχρι το Πάσχα θα έχει περάσει!

Κριός: δώσε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι στους γύρω σου αφού δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι και εξηγείς αυτά που λες και εννοείς. Είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς και πολλές φορές το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ανοίξεις το στοματάκι σου. Ίσως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτείς πώς σε βλέπουν οι άλλοι και να βελτιώσεις όσα σημεία χρειάζονται βελτίωση.
Ταύρος: βάλ' τα κάτω, τι θέλεις να κάνεις και τι θα κάνεις τελικά αλλά κράτησε αν μπορείς κρυφά τα σχέδια σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να ακούσεις τα μυστικά όλων των υπολοίπων βέβαια, αφού είσαι εξαιρετική ακροάτρια και πολλοί θα τρέξουν να σου ανοίξουν την καρδιά τους. Τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος για να επαναπροσδιορίσεις την πνευματικότητα αλλά και τα πιστεύω σου!
Δίδυμοι: η προσωπική σου οικονομική ασφάλεια θα σε απασχολεί με την παρουσία του Ανάδρομου Ερμή. Οι φίλοι και οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν και θα σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές γύρω από το θέμα, αλλά εσύ άκουσε τι έχουν να πουν και αποφάσισε ποια συμβουλή θα ακολουθήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξαναδείς την καριέρα σου αλλά και τις φιλοδοξίες και τα όνειρα σου.
Καρκίνος: αυτή την περίοδο να είσαι προετοιμασμένη γιατί ότι λες και κάνεις δεν αποκλείεται να δέχεται κριτική και όχι πάντοτε θετική. Πριν αποφασίσεις να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις και να μοιραστείς με τους γύρω σου διάφορες πληροφορίες καλό θα ήταν να βεβαιωθείς πριν μιλήσεις. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ξανασκεφτείς τι περιμένεις από τη δουλειά σου αλλά και να επενδύσεις στη δημόσια εικόνα σου ή απλά την εικόνα που έχουν οι γύρω σου για εσένα.
Λέων: η θρησκεία, η φιλοσοφία και οι διεθνείς επικοινωνίες σου δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και αυτό το διάστημα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με δασκάλους, μέντορες και όποιον άλλο σου δίνει έμπνευση για να βρεις τις συμβουλές που χρειάζεσαι. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απόψεις σου για τον εαυτό σου αυτή την περίοδο , αφού είναι μια καλή ευκαιρία για να μελετήσεις και να επαναπροσδιορίσεις όλα σου τα σχέδια έτσι ώστε να αποφασίσεις τελικά ποιο θα προχωρήσεις και ποιο θα εγκαταλείψεις.
Παρθένος: τώρα βγαίνουν στη φορά πληροφορίες και γεγονότα που δεν γνώριζες και δεν αποκλείεται αφού βγαίνουν διάφορες πληροφορίες στο προσκήνιο να σου ξεφύγουν πράγματα και να προδώσεις άθελα σου την εμπιστοσύνη ορισμένων ανθρώπων. Η χαρτούρα σε απασχολεί και μπορεί να χάσεις έγγραφα ή να βρεις άλλα που έψαχνες εδώ και καιρό.
Ζυγός: η επικοινωνία με τους γιατρούς, τους λογιστές και τους δικηγόρους αλλά και με το ταίρι σου θέλουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Χαρτιά που υπογράφονται, από συνταγές μέχρι συμβόλαια , καλό είναι να τους ρίξεις και δεύτερη ματιά πριν υπογράψεις αφού λάθη και παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι μια καλή περίοδος για να ξανασκεφτείς τις συνεργασίες σου και να τις βελτιώσεις!
Σκορπιός: οι συζητήσεις με τους συναδέλφους θέλουν τώρα την προσοχή σου. Οι παρεξηγήσεις στην επικοινωνία κάνουν την παρουσία τους στο χώρο της δουλειάς σου ειδικά στον τομέα των προτεραιοτήτων και του προγραμματισμού και σου προκαλούν πονοκέφαλο. Βάλε πρόγραμμα και μην αποχωρίζεσαι τις λίστες με αυτά που πρέπει να γίνουν και θα δεις ότι όλα θα μπουν σε μια σειριά καθημερινή σου ρουτίνα στο γραφείο σε απασχολεί αυτό το διάστημα.
Τοξότης: παιδιά ή ανώριμοι ενήλικες σου γεμίζουν το κεφάλι ιδέες και ακόμη και με την πιο «χαλαρή» ατμόσφαιρα ο φόβος της παρεξηγήσεις καραδοκεί με τον ανάδρομο Ερμή να τρίβει τα χεράκια του. Αν είσαι ξεκάθαρη με αυτά που λες και εννοείς τότε οι πιθανότητες να παρεξηγηθείς μειώνονται κατακόρυφα! Η δημιουργικότητα σου είναι στο στόχαστρο και άρα στο επίκεντρο της προσοχής σου!
Αιγόκερως: τα παιδικά σου χρόνια και οι σχέσεις με τους γονείς θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Η ευαισθησίες σου σε οικογενειακά θέματα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και εσύ αντλείς δύναμη για να την "βγάλεις καθαρή" τώρα από τους συναισθηματικούς σου δεσμούς μέσα στο σπίτι.
Υδροχόος: τα ταξίδια και η πνευματική σου δραστηριότητα θα σε απασχολήσουν τώρα όπως και οι επικοινωνίες σου ειδικά με συγγενείς και κοντινά σου πρόσωπα. Λάθος μηνύματα, λάθος τηλεφωνήματα και γενικά μια δυσκολία στην επικοινωνία θα σε βασανίσει οπότε να είσαι προετοιμασμένη.
Ιχθείς: οι προσωπικές σου αξίες και η εκτίμηση στον εαυτό σου είναι τα πιο δημοφιλή θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη σου να πάς στα μαγαζιά και να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα, γιατί τώρα δεν είναι εποχές για αγορές. Πρόσεξε το μπάτζετ σου και φρόντισε να μη βρεθείς με άδειο πορτοφόλι αυτό το μήνα!



www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...