Ταίριαξε το μακιγιάζ σου με τη διάθεση σου & εντυπωσίασε!

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει ένα μακιγιάζ που να σου ανεβάζει τη διάθεση και να σε κάνει να νιώθεις τέλεια ειδικά τώρα που έχεις ανάγκη να ανανεωθείς; Φυσικά και υπάρχει! Η Κόμπι Σμάλντερς, πρωταγωνίστρια της σειράς που έχει κάνει θραύση στην Αμερική, “How I met your mother” σου αποκαλύπτει πώς θα καταφέρεις να ταιριάξεις το μακιγιάζ σου με τη διάθεση σου και να εντυπωσιάσεις χωρίς προηγούμενο!

Ανοιξιάτικο μουντ στο φούλ: θέλεις να νιώσεις τη χαρά της άνοιξης και να το δείξεις με το μακιγιάζ σου; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις έντονο χρώμα στα ματάκια σου όπως ένα τιρκουάζ ή πράσινο και να στείλεις αμέσως ένα μήνυμα χαράς! Το μπλε μολύβι θα σου χαρίσει ακόμη πιο φωτεινό μακιγιάζ, πιο καθαρό πρόσωπο αφού θα τονίσεις το βλέμμα σου και θα πλημμυρίσεις χαρά!
Επίλεξε κόκκινο κραγιόν και εντυπωσίασε αλά Κόμπι Σμάλντερς!
Επίλεξε κόκκινο κραγιόν και εντυπωσίασε αλά Κόμπι Σμάλντερς!
Βραδινή γοητεία: τα ζεστά μεταλλικά χρώματα στα μάτια και στα χείλη είναι ιδανικά για να σε κάνουν να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ. Για τη βραδινή σου έξοδο τόλμησε να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά σου επιλέγοντας να αποπλανήσεις με καφέ μεταλλική σκιά στα μάτια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Τα χείλη καλό είναι να κινούνται σε απαλούς σχεδόν φυσικούς τόνους έτσι ώστε τα μάτια σου να τραβήξουν την προσοχή. Η μυστηριώδης εκδοχή σου υπόσχεται να ανεβάσει τη σεξουαλικότητα σου στα ύψη και εσύ με ύφος femme fatale δεν έχεις παρά να κόψεις την ανάσα.
Σέξι επαγγελματίας: είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου λίγο έντονο κραγιόν στις αποχρώσεις του κόκκινου. Επίλεξε να τονίσεις τα χείλη σου με μολύβι χειλιών σε κόκκινη απόχρωση και τράβηξε εκεί όλα τα βλέμματα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ. Το κόκκινο κραγιόν εκτός από απίστευτα in τη νέα σεζόν είναι και ένα χρώμα που τραβάει την προσοχή και σε ανεβάζει ψυχολογικά αφού όλα τα βλέμματα καρφώνονται επάνω σου στο πέρασμα σου.
Χαλαρή και σέξι: θέλεις να αναδείξεις την πιο φυσική πλευρά του εαυτού σου και να νιώσεις καλά με την natural εκδοχή σου; Τότε το φυσικό μακιγιάζ είναι εκείνο που σε κάνει να ξεχωρίζεις εύκολα και απλά: λίγο ροζ ρουζ στα μαγουλάκια σου ( ή απλά ένα τσιμπιματάκι στο καθένα για φυσική ροζ απόχρωση ), λίγο απαλό λιπ-γκλος μόνο για λάμψη στα χείλη σου και απαλή μπεζ σκιά στα ματάκια σου και έχεις έτοιμο το μακιγιάζ που θα αφήσει τη φυσική σου ομορφιά να λάμψει ενώ θα είσαι χαλαρή και άνετη από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ!
Είμαι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάω: αν πετάς στα σύννεφα και δεν έχεις καμία διάθεση να το κρύψεις τότε το μακιγιάζ της άνοιξης είναι το απόλυτο μακιγιάζ για ερωτευμένες! Επίλεξε το ίδιο χρώμα για τα μάτια τα μάγουλ και τα χείλη κατά προτίμηση σε πορτοκαλί ή ροζ ακόμη και φούξια αποχρώσεις και δείξε σε όλους πόσο ερωτευμένη είσαι με αυτή την ομοιογένεια χρωμάτων!



www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...