H τραγική ιστορία της Πόπης Τσαπανίδου

Πιο φρέσκια και όμορφη εμφανίστηκε στην εκπομπή "Βράδυ" η Πόπη Τσαπανίδου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε  να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τον Πέτρο Κωστόπουλο τις δραματικές στιγμές που πέρασε στο παρελθόν και που ευτυχώς έχουν περάσει οριστικά.
Η όμορφη παρουσιάστρια της οποίας το υποκοριστικό 'Πόπη' βγαίνει από το 'Παρθένα', μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για το πως έμεινε μόνη και ενώ ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της.

Η δημοσιογράφος συγκίνησε όταν εξήγησε πως έχασε τον πρώτο της σύζυγο σε ατύχημα ενώ η ίδια κυοφορούσε και είχε ακόμα μια κόρη 3 ετών. Αμέσως μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, άρχισε να ψάχνει για δουλειά για να συντηρήσει τα τρία κορίτσια ενώ αποκάλυψε πως η επιλογή που έκανε ήταν μεν δύσκολη αλλά έπρεπε να προχωρήσει:

"Σε τέτοιες καταστάσεις έχεις δύο επιλογές. Ή το αφήνεις να σε πάρει από κάτω ή λες πρέπει να αντέξω, να το ξεπεράσω, να προχωρήσω. Σήμερα μπορώ να μιλήσω για την ιστορία αυτή και θέλω να αποτελέσω παράδειγμα για τις γυναίκες εκείνες που περνούν καταστάσεις παρόμοιες με τη δική μου".

Ταυτόχρονα, εξήγησε πως δυσκολεύτηκε πολύ να ξαναφτιάξει τη ζωή της αλλά τα κατάφερε και για πολλά χρόνια είχε δεσμό με το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, σε μια σχέση που όμως ολοκλήρωσε τον κύκλο της και έκλεισε. Τώρα πια, η Τσαπανίδου δηλώνει ανοιχτή στον έρωτα και ίσως ένα γάμο και χαριτολογώντας παραδέχτηκε πως έχει ξανανιώσει ειδικά τώρα που τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει και μπορεί να βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της.


Όσο για την εμμονή της με το Twitter και το Facebook, δήλωσε ενθουσιασμένη και αποκάλυψε πως της αρέσει η τεχνολογία και θέλει να κάνει παρέα με τις κόρες της και τους φίλους τους, και μάλιστα όλοι μαζί πηγαίνουν στα κλαμπάκια συχνά.



www.womenonly.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...