Διακοσμητικές μεταμορφώσεις

Είναι σίγουρα μια ασυνήθιστα πρωτότυπη , και  διακοσμητική πρόταση που ξεκινά από το τίποτα, από το πουθενά και καταλήγει σε ένα πανέμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
Με λίγη όρεξη, μεράκι και φαντασία μπορούμε να μεταμορφώσουμε κυριολεκτικά οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια(εν προκειμένω παλιές ψαροκασέλες) σε πανέμορφα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.
Ανάμεσα στις άπειρες διακοσμητικές προτάσεις χρήσεως τους  προτείνουμε την τοποθέτηση περιοδικών και εφημερίδων η και βιβλίων μέσα σε αυτές σε μια γωνιά του σαλονιού μας η στον πλαϊνό χώρο ενός τζακιού!.
Μπορούμε ακόμα να τοποθετηθούν σαν ντεκόρ σε βιτρίνες καταστημάτων.
Μια ακόμα πρωτότυπη ιδέα είναι να τοποθετήσουμε για παρουσίαση, μπομπονιέρες Βάφτισης  η και Γάμου, αλλάζοντας  τα θέματα της εξωτερικής  διακόσμησης τους με άλλα  αναλόγων θεμάτων που θα ταιριάζουν στην περίσταση που επιθυμούμε.
Π.χ Φθινοπωρινό τοπίο με φύλλα δένδρων, λουλούδια χρωματιστά, και ότι άλλο μπορεί η φαντασία μας να παραθέσει.
Η όλη ιδέα διακόσμησης  εφαρμόζεται με ποικίλες  τεχνοτροπίες βαφής όπως είναι το κρακελέ, της τεχνητής παλαίωσης, της πατίνας και άλλων ακόμα που στα εξειδικευμένα καταστήματα-χρωματοπωλεία θα μας δώσουν οδηγίες εφαρμογής  σε όσους ενδιαφέρονται να μεταμορφώσουν  αισθητικά κάποιες ασήμαντες ξύλινες επιφάνειες.
Ασήμαντες ξύλινες επιφάνειες που με λίγο χρόνο, και διάθεση η λέξη ασήμαντες δεν θα τις χαρακτηρίζει πια!.
 
Ανθισμένες Μανόλιες









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...