Άντρες και πορνογραφία...από τα μάτια των γυναικών!

Ποια γυναίκα δεν έχει θυμώσει στη θέα κάποιου πορνογραφικού περιοδικού ή μπροστά στην συλλογή ταινιών ροζ περιεχομένου του αγαπημένου της! Ποια γυναίκα δεν έχει νιώσει να απειλείται από την κάθε γυμνή ή ημίγυμνη κουκλάρα που ποζάρει προκλητικά και ανεβάζει την θερμοκρασία του κάθε αρσενικού; Άντρες και πορνογραφία λοιπόν, μέσα από τα μάτια των γυναικών! Απολαύστε…


Μια μεγάλη μερίδα αντρών έχουν τις δικές τους , ξεχωριστές, μικρές απολαύσεις που παραπέμπουν σε sites στο διαδίκτυο , σε γνωστά περιοδικά (βλ.Playboy και λοιπά του είδους) , στο πριβέ δωμάτιο του βίντεο κλαμπ της γειτονιάς και άλλα τέτοια παρόμοια. Η βιομηχανία της πορνογραφίας έχει μπει σε παντού προς τέρψη του καθενός που έχει τα ανάλογα γούστα. Πως αισθάνονται όμως οι γυναίκες που είναι οι ερωτικές σύντροφοι των προαναφερομένων κυρίων;

Οι περισσότεροι άντρες ισχυρίζονται ότι έχουν την ανάγκη της οπτικής διέγερσης πράγμα που αν και αποδεκτό προβληματίζει και εκνευρίζει την εκάστοτε ερωτική σύντροφο τους η οποία πιθανό να αναρωτηθεί και με το δίκαιο της : Εγώ δηλαδή εδώ τι παριστάνω; Δεν μπορώ να του προσφέρω οπτική διέγερση; Δεν είμαι αρκετά όμορφη; Δεν είμαι αρκετά προκλητική ; Μήπως τελικά ψάχνει κάτι άλλο για να είναι ευχαριστημένος σεξουαλικά;

Και κάπως έτσι ξεκινά η ανασφάλεια! Η κάθε γυναίκα συγκρίνει τον εαυτό της με τις επαγγελματίες του είδους και τον βρίσκει ελλιπή. Κάτι το στήθος που δεν κοιτάει το Θεό (οι νόμοι της βαρύτητας γαρ...) , κάτι η γάμπα που δεν είναι χυτή και δύο μέτρα μάκρος , (αχ αυτή η άτιμη η Μεσογειακή κατατομή...) κάτι εκείνη η αδυναμία της μόνιμης διαθεσιμότητας και ετοιμότητας για σεξ , την κάνουν να αισθάνεται η τελευταία των Μοϊκανών που δεν την φτάνουν οι οικονομίες για να βάλει σιλικόνη και να προχωρήσει επιτέλους σε εκείνη τη λιποαναρρόφηση που θα της έδινε εκείνο το Θεϊκό το σώμα της γυναίκας στη φωτογραφία!

Ωραία , ας πούμε ότι με το σώμα δεν έχει πρόβλημα. Πως μπορεί να συναγωνιστεί τα κόλπα και τις ... γνώσεις των γνωστών και αγνώστων πορνοστάρ που έχουν στοιχειώσει τη σεξουαλική της ζωή; Το χειρότερο έρχεται όταν ο κάθε Μπάμπης και ο κάθε Λάμπης , επηρεασμένος από την πλύση εγκεφάλου έρχεται να την παρακαλέσει για τρία και swinging με την γνωστή δικαιολογία : Μα γιατί δεν θες αγάπη μου; Όλες το κάνουν πια!

Όλες , ποιες όλες ; Αναρωτιέται η κάθε δύσμοιρη πορνογραφόπληκτη σκεπτόμενη ότι μήπως τελικά έχει μείνει χιλιάδες χρόνια πίσω από την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους; Τελικά , είτε αναγκάζεται να ενδώσει στο προτεινόμενο τρίο που πιθανό να της αρέσει τόσο πολύ που να χαιρετήσει το Μπάμπη και να τα φτιάξει με τη Ρούλα που σημειωτέων δεν έχει παράλογες απαιτήσεις , είτε να πει ‘άντε γεια’ στο Μπάμπη και να αρχίσει να αναρωτιέται που πήγαν τελικά οι άντρες στη σημερινή κοινωνία; Βέβαια , υπάρχει και εκείνη η κατηγορία γυναικών , που θα βάλει τις φωνές στο Μπάμπη και θα του απαγορεύσει να βλέπει το παραμικρό ...αν δεν φοράει ζιβάγκο! Έτσι ο Μπάμπης , θα αναγκαστεί κρυφά και σε ώρες που λείπει η καλή του να ανατρέξει στο διαδίκτυο , να αναζητήσει γρήγορο και εγγυημένο cyber – sex ή έστω μια τηλεφωνική χότ επαφή με τον τηλεφωνητή γνωστής εταιρείας (που εδρεύει στα νησιά Καϋμάν....10 € τα δέκα δευτερόλεπτα) έτσι για την εμπειρία!

Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά δεν είναι. Χιλιάδες ζευγάρια υποφέρουν με αυτό τον τρόπο γιατί πολύ απλά δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή στο τομέα αυτό. Το οποιοδήποτε υλικό αισθησιακού περιεχομένου μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί από ένα ζευγάρι σας μια μέθοδος εμπλουτισμού της σεξουαλικής τους ζωής , αλλά όταν ο ένας από μόνος τους καταφεύγει στην πορνογραφία ο άλλος νιώθει ελλιπής και ανεπιθύμητος. Ίσως οι άντρες δεν έχουν κάνει τις γυναίκες να καταλάβουν ότι η επιθυμία τους αυτή δεν τις αναιρεί σαν γυναίκες και δεν τις βάζει στο περιθώριο. Σίγουρα , δεν έχουν εξηγήσει ότι με το να δουν μια άλλη γυναίκα γυμνή σε ένα περιοδικό ή μια ερωτική ταινία , δεν ψάχνουν κάτι άλλο ή δεν το κάνουν γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή με τη σύντροφο τους. Συνήθως, οι γυναίκες δεν αγοράζουν τα αντίστοιχα περιοδικά γιατί δεν είναι τόσο οπτικές όσο οι άντρες. Πολλές γυναίκες μάλιστα βρίσκουν την πορνογραφία ενοχλητική ή χυδαία. Δεν θα έπρεπε ο ερωτικός τους σύντροφος να το σκέφτεται αυτό ;

Πως αντιμετωπίζει μια γυναίκα ένα άντρα που είναι εθισμένος στο σπορ της πορνογραφίας; Σε πρώτο στάδιο , δεν πρέπει να του δίνει ιδιαίτερη σημασία και δεν πρέπει να του κάνει σκηνές. Οι άντρες είναι σαν τα παιδιά , όσο πιο πολύ τους απαγορεύετε να κάνουν κάτι τόσο πιο πολύ το κάνουν! Αδιαφορήστε , κάποια στιγμή θα του περάσει. Ακόμα και αυτό το θέμα , εξαντλείται!

Μπορείτε να παίξετε μαζί του χρησιμοποιώντας το χόμπι του σαν ένα τρόπο για να μάθετε τι πραγματικά του αρέσει ή δεν του αρέσει από αυτό που βλέπει και χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης προς δικό σας όφελος!

Μην αισθάνεστε σε καμία περίπτωση ότι απειλήστε από μια φωτογραφία ή μια ταινία. Για όνομα του θεού. Τα μάτια τα έχουμε για να βλέπουμε και το ωραίο σίγουρα ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. (και σε άντρες και σε γυναίκες!) Εάν εσείς δείτε ένα πανέμορφο άντρα με τέλειους κοιλιακούς και με τα ιδανικά μπροστά , θα παρατήσετε το σύντροφο σας; Φυσικά και όχι. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και γι αυτόν. Τώρα, εάν αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί ή σας προσβάλλει σα γυναίκα δεν έχετε παρά να το συζητήσετε με το σύντροφο σας και να βρείτε μια λύση για το πώς θα χειριστείτε αυτό το πρόβλημα.

Εάν πάλι δεν μπορείτε να αντέξετε αυτή την κατάσταση συναισθηματικά και δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση , τότε ο συγκεκριμένος άντρας που έχετε δίπλα σας μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς!



sxeseis.gr 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...