Λάθη...ομορφιάς

Οι γυναίκες είτε από έλλειψη σωστής ενημέρωσης είτε από άγνοια, κάνουν πολλά λάθη ομορφιάς. Κάποια από αυτά είναι τα παρακάτω:


Λάθος 1: Πολύ ενυδατική κρέμα…
Η συχνή χρήση μέσα στην ίδια μέρα ενυδατικής κρέμας είναι μια συνήθεια που έχουν οι γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα. Δυστυχώς, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να γίνει η επιδερμίδα τους ακόμα πιο «διψασμένη».
Τα πολλά στρώματα ενυδατικής κρέμας έχουν ως αποτέλεσμα την μεγάλη κατακράτηση νερού στην επιδερμίδα, με διόγκωση των κερατινοκυττάρων της, τα οποία σπάνε και απελευθερώνουν νερό που σύντομα εξατμίζεται. Το αποτέλεσμα είναι και πάλι ξηρό δέρμα. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε περισσότερη ενυδάτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο serum πριν την κρέμα σας.
Λάθος 2: Κρατάμε τα περσινά αντηλιακά
Καλό θα είναι να καταναλώνουμε τις κρέμες και τα αντηλιακά το πολύ μέσα σε έξι μήνες. Όταν ανοίγουμε ένα βαζάκι ο αέρας, το φως και τα μικρόβια που υπάρχουν στα χέρια μας έρχονται σε επαφή με το προϊόν. Έτσι αλλοιώνεται η σύσταση του καλλυντικού. Αυτή η πληροφορία των ειδικών μάς βοηθά στο να μην χρησιμοποιούμε πολλά καλλυντικά ταυτόχρονα. Έτσι προφυλάσσουμε την υγεία μας και κάνουμε και οικονομία...


http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...