Παντρεύτηκε η διάσημη ηθοποιός! Δες φωτογραφίες!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε σήμερα η Reese Witherspoon σε μια τελετή γεμάτη λαμπερούς καλεσμένους και πολύ Hollywood glam!
Η αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη μετά την ταινία "Η εκδίκηση της ξανθιάς" ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Jim Toth ο οποίος διατηρεί πρακτορείο ταλέντων στην Αμερική.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη που διατηρεί η Reese στην Καλιφόρνια, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Η νύφη επέλεξε να μην φορέσει νυφικό αλλά ένα μακρύ εντυπωσιακό φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Monique Lhuiller.

Από νωρίς έφτασε εκεί και ο γαμπρός συνοδευόμενος από τα δύο του παιδιά, την 11χρονη Ava και τον 7χρονο Deacon. Ανάμεσα στους 120 καλεσμένους δεν έλειψαν και πολλές λαμπερές παρουσίες από τον... πλανήτη του Hollywood! Μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν οι Renee Zellweger, Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Robert Downey, Jr., Alyssa Milano, Isla Fisher και Salma Hayek.

Aρκετή ώρα πριν την τελετή, η οποία διήρκησε μόλις 20 λεπτά, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα cocktail στον χώρο της δεξίωσης.


Οι καλεσμένοι απολαμβάνουν ένα cocktail πριν την τελετή


Η Renee Zelweger είχε καταφθάσει πολύ νωρίτερα στον χώρο μεταφέροντας μαζί τις βαλίτσες της



Η έπαυλη της Reesw Witherspoon στην οποία τελέστηκε ο γάμος και το party. Μάλιστα η Reese είχε στείλει επιστολή σε όλους τους γείτονες ζητώντας την κατανόησή τους για την αναστάτωση και την φασαρία που θα προκαλούνταν...



80 περιστέρια απελευθερώθηκαν στον αέρα όταν η Reese Witherspoon είπε το "I do". Ένας γάμος που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τους πριγκιπικούς!




πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...