Διαμαντένια διαφήμιση αλά Britney για 13 εκατ. ευρώ

Μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφηση έκανε η Βρετανίδα ηθοποιός Αmanda Holden. Ξαπλωμένη και με ένα φόρεμα στολισμένο από διαμάντια, που παραπέμπει σε εκείνο που φορούσε η Britney Spears στο βίντεο κλιπ του 2004 «Toxic», προμοτάρει το τζακ ποτ στο EuroMillions, που αγγίζει τα 117 εκατομμύρια λίρες (12,9 εκατομμύρια ευρώ).
 Η 40χρονη ηθοποιός που βρέθηκε στη θέση του κριτή στο show «Βρετανία έχεις ταλέντο», σταυρώνει τα δάχτυλά της και εύχεται όπως όλοι οι Βρετανοί να είναι η τυχερή νικήτρια, του μεγαλύτερου τζακ ποτ που έχει δοθεί ποτέ στη χώρα.

Στις φωτογραφίες δείχνει λαμπερή και ανανεωμένη μετά τις δύσκολες μέρες που πέρασε, όταν μόλις πριν δυο μήνες έχασε το αγέννητο μωρό της. Ήταν 1 Φεβρουαρίου όταν η Holden μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος για το «Βρετανία έχεις ταλέντο».


Πολύ γρήγορα όμως προσπάθησε να ξεπεράσει το τραγικό συμβάν και μόνος τρόπος ήταν να επιστρέψει και πάλι στη δουλειά, και πιο συγκεκριμένα στο μιούζικαλ του Shrek, όπου υποδυόταν την πριγκίπισσα Φιόνα.


AMANDA HOLDEN:
Η Αmanda Holden με αυτό το διαμαντένιο φόρεμα προμοτάρει το τζακ ποτ στο EuroMillions, που αγγίζει τα 117 εκατομμύρια λίρες (12,9 εκατομμύρια ευρώ).


empisteytiko.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...