Το προϊόν που μας κάνει να ονειρευόμαστε το τέλειο σώμα και να το αποκτάμε!

3,2,1...
Η μέρα που θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας hot pants πλησιάζει (για να μην μιλήσουμε για το μπικίνι!). Στη λίστα με τα Do's των ερχόμενων έχει μπει η σωστή διατροφή και τη καθημερινή εφαρμογή του ορού Offensive Cellulite από την Elancyl. Και μπορεί με προσεκτική διατροφή που διαρκεί μόλις 14 μέρες να μην καταφέρεις και πάρα πολλά, εφαρμόζοντας όμως το συγκεκριμένο προϊόν για μόλις τόσες μέρες το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.




Γιατί να επιλέξεις το Offensive Cellulite 14 μέρες

Με το  Offensive Cellulite 14 ημέρες, η Elancyl περνά στην αντεπίθεση και καταπολεμά την κυτταρίτιδα που γίνεται πλέον μια μακρινή ανάμνηση. Ένα καινοτόμο αδυνατιστικό προϊόν που  βασίζεται στις αρχές της Χρονοβιολογίας όπου κάθε συστατικό δρα σε συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας για τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Έτσι σταματά πλήρως και για μεγάλο χρονικό διάστημα το φαύλο κύκλο της κυτταρίτιδας, χάρη στην τριπλή του δράση:
 Δράση 1: Λείανση της όψης φλούδας πορτοκαλιού
Ο συνδυασμός τριών δραστικών αδυνατιστικών συστατικών (Καφεΐνη, Φλοριτζίνη, Ξανθοξυλίνη) πολλαπλασιάζει τη δράση του προϊόντος χάρη σε ένα καινοτόμο  σύστημα μικροδιάχυσης, ένα υδροδιαλυτό συστατικό που παγιδεύει το νερό. Αποτέλεσμα; καλύτερη διείσδυση, στοχευμένη δράση και αποτελεσματικότητα των συστατικών στην καρδιά του λιποκυττάρου. Κατά συνέπεια έχουμε αποβολή των ήδη υπαρχόντων λιπών και μπλοκάρισμα της αποθήκευσης νέων.

Δράση 2 :  Αναδιαμόρφωση
Το Offensive Cellulite 14 ημέρες έχει ένα νέο σύμπλεγμα αναδόμησης με βάση τον κισσό, συστατικό επιλεγμένο γιατί διεγείρει τη σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με τη δράση του HMC (άλας μεθυλεσπεριδίνης) κατά της γλυκοζηλίωσης και με τις αποσυμφορητικές ιδιότητες του Piloselle (Χιεράτσιο), αναδομεί τους ιστούς και λειαίνει το δέρμα.
Δράση 3 : Κατά του φαινομένου rebound
Τα εργαστήρια ELANCYL απέδειξαν ότι η Ξανθοξυλίνη εμποδίζει τη δράση του παράγοντα Ap2, μπλοκάροντας έτσι τη διαφοροποίηση των προ-λιποκυττάρων σε ώριμα λιποκύτταρα. Κατά συνέπεια η Ξανθοξυλίνη εμποδίζει την ανάπτυξη νέων ώριμων κυττάρων ικανών  να αποθηκεύουν λίπη, απενεργοποιώντας έτσι το μηχανισμό δημιουργίας της κυτταρίτιδας. Το Offensive Cellulite 14 ημέρες προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 1 μήνα μετά το τέλος της αγωγής, εμποδίζοντας έτσι την επανεμφάνιση της κυτταρίτιδας για μεγάλο χρονικό διάστημα (κατά του φαινομένου rebound).

Bonus tips
- Δεν χρειάζεται να το εφαρμόζεις πρωί- βράδυ. Μια φορά την ημέρα έχεις 24ωρη αποτελεσματικότητα.
- Η ανάλαφρη υφή του που δεν κολλάει. Το φοράς και ντύνεσαι!
- Η ενδεικτική τιμή του είναι €29.



www.myworld.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...