Τα κοσμήματα ZEADES τώρα και στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα συνεργασία του Ομίλου Διγαλάκη με την εταιρία κοσμημάτων ZEADES  ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.
Ένα ταξίδι στην Πίζα στάθηκε η αφορμή για την κα Danielle Devresse και τον κο Frederic Brega για την δημιουργία της εταιρίας ZEADES, με έδρα το Monte Carlo.
Η επίσκεψη τους σε μια εταιρία που ειδικεύεται στο δέρμα ήταν η αρχή μιας ενδιαφέρουσας περιπέτειας γύρω από τον χώρο του κοσμήματος. Το ταξίδι τους στην Τοσκάνη σηματοδότησε την διαφορετικότητα της εταιρίας αυτής, η οποία από το 2003 μέχρι σήμερα ξεχωρίζει για τον τοποθέτηση του Ιταλικού δέρματος στο κόσμημα και στο ρολόι.
Η έμπνευση των συλλογών προέρχεται από την ίδια την Ζωή, αναφέρει η σχεδιάστρια των κοσμημάτων, κα Devresse. Η Ζωή είναι γεμάτη από συναισθήματα, εμπειρίες και ανακαλύψεις. Μέσα από τα χρώματα του δέρματος, η εταιρία ZEADES δίνει σε κάθε κόσμημα το κάθε συναίσθημα που μπορεί να προκύψει στην καθημερινότητά μας.
Τα κοσμήματα ZEADES διατίθενται παγκοσμίως. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε στην Boutique Cecile, Τσακάλωφ 22 & Πινδάρου, Κολωνάκι.


πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...