SPA MEDITERRANEE για τα χέρια και τα πόδια

Η ήρεμη δύναμη των μεσογειακών συστατικών – για την ομορφιά των άκρων σας
Περιποίηση για την απαιτητική περιοχή των ποδιών, των χεριών αλλά και για τα νύχια, με πλούσια συστατικά που παίρνουν τη δύναμη και την ενέργειά τους, από το μεσογειακό ήλιο.
Για όμορφα, περιποιημένα άκρα – όλο το χρόνο!



SPA Méditerranée for hands
Αξιοποιεί την απαλή δύναμη των μεσογειακών αποσταγμάτων. Ενυδατώνει εντατικά, ανακουφίζει από την ένταση και λειαίνει ορατά την επιδερμίδα. Το άρωμα εσπεριδοειδών με περγαμόντο, γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι και λεμόνι σε βάση από τριαντάφυλλο, τσάι και μόσχο σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία μεσογειακών αρωμάτων.
Daily Hand Cream
Απαλή κρέμα χεριών καθημερινής περιποίησης. Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Επιπλέον, χάρη στο φύκι nori που περιέχει, δημιουργεί μια φυσική ασπίδα που προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών σας από την ακτινοβολία UVA. Το εκχύλισμα αμάραντου μειώνει άμεσα τις κηλίδες γήρατος και αναστέλλει τον σχηματισμό νέων.
Perfect Beauty Manicure
Συνδυάζει την αποτελεσματική απολέπιση με βάση ελαίου-αλατιού, με την πλούσια περιποίηση των χεριών. Τα σωματίδια απολέπισης από καθαρό κρυσταλλικό θαλασσινό αλάτι χαρίζουν απαλή απολέπιση και αφαιρούν τις παρανυχίδες. Το γάλα αμυγδάλου, το έλαιο βερίκοκου και τα εκχυλίσματα από πεπόνι και ροδάκινο ενυδατώνουν αφήνοντας την επιδερμίδα των χεριών σας μεταξένια απαλή.
Cuticle & Nail Repair
Χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά από ελαιοκράμβη και δέντρο bridelia retusa, η ιδιαίτερα πλούσια κρέμα εντατικής περιποίησης νυχιών και παρανυχίδων διεγείρει την ανάπτυξη των νυχιών, ενώ το ασβέστιο τα ενδυναμώνει. Τα νύχια και οι παρανυχίδες δεν χάνουν την ελαστικότητά τους και δεν ξεφλουδίζουν. Για μακριά νύχια και περιποιημένα χέρια.
Repair Hand Cream
Χάρη στο Anti-Aging-Wirkstoff Liftolution®, η πλούσια κρέμα για απαιτητικά χέρια, ενισχύει γρήγορα και αποτελεσματικά τη λείανση και σύσφιξη της επιδερμίδας των χεριών. Το εκχύλισμα αμάραντου εξαφανίζει τα σημάδια του χρόνου, όπως τις κηλίδες γήρατος, ενώ η φυσική προστασία UVA θωρακίζει την επιδερμίδα σας από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Ιδανική επίσης για την εντατική αναδόμηση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Hand Mask Super Rich
Η ιδιαίτερα πλούσια μάσκα ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα από την ένταση, βοηθώντας την να ανακτήσει την ελαστικότητά της. Το έλαιο νυχτολούλουδου και η βιταμίνη F που περιέχει αναπλάθουν τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας. Ιδανική για την αναδόμηση των πιο απαιτητικών επιδερμίδων ή για σύντομη θεραπεία.
SPA Méditerranée for feet
Με συμπλέγματα ενεργών συστατικών από βασιλικό, ντομάτα και ελιά, το οποίο ενυδατώνει, ανακουφίζει και αναπλάθει τη μεμβράνη λιπιδίων, ενώ παράλληλα έχει ευχάριστη στυπτική δράση. Η αρωματική συμφωνία βασιλικού, μοσχολέμονου και μανταρινιού σας χαρίζει μια εμπειρία αρωμάτων που σας τονώνει τη διάθεση.
Daily Feet Vitalizer
Κρέμα καθημερινής περιποίησης που απορροφάται γρήγορα και περιποιείται την επιδερμίδα σας, χάρη στο σύμπλεγμα ενεργών συστατικών SPA Méditerranée, που αντλεί τη δύναμη και την ενέργειά του από τον μεσογειακό ήλιο. Το ελαιόλαδο και το βούτυρο κακάο ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας, ενώ η μενθόλη τη δροσίζει. Για ξεκούραστα πόδια όλη την ημέρα.
Clean & Peel Cream
Απαλή κρέμα καθαρισμού και εντατικής απολέπισης σε ένα προϊόν. Τα σωματίδια απολέπισης από πυρήνες ελιάς απομακρύνουν απαλά τις κερατινοποιημένες περιοχές της επιδερμίδας, προσφέροντας αποτελεσματικό καθαρισμό και απαλή περιποίηση.
Feet Smoothing Balm
Πλούσια κρέμα που περιποιείται αποτελεσματικά τα τραχιά και σκασμένα πόδια αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και ελαστική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μέρη του σώματος. Το εκχύλισμα από echinacea purpurea μειώνει τις κοκκινίλες, ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και επιταχύνει τη θεραπεία των ιδιαίτερα καταπονημένων περιοχών της επιδερμίδας.
Cooling Foot Spray
Αποσμητικό σπρέι που δροσίζει τα καταπονημένα πόδια σας, χάρη στη μενθόλη και τη μέντα. Ιδιαίτερα πρακτικό: κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι και επάνω από τις κάλτσες σας.
Energizing Eau de Toilette
Το Energizing Eau de Toilette δροσίζει τα πόδια σας χαρίζοντάς τους μια αρωματική νότα φρεσκάδας. Μια πράσινη συμφωνία από μοσχολέμονο, μανταρίνι και βασιλικό συνδυάζεται με τόνους από τριαντάφυλλο και γιασεμί αφήνοντας στα πόδια σας ένα αναζωογονητικό άρωμα καλοκαιριού. Το άρωμα διαρκεί για ώρες και σας χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση περιποίησης και δροσιάς.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.babor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...