Benefit! Τα προϊόντα που λατρεύονται στο εξωτερικό έρχονται στα Sephora!

Το συγκεκριμένο beauty νέο ανήκει στην "θέλω απεγνωσμένα να το μοιραστώ μαζί σας" κατηγορία! Κι επιτέλους έφτασε η ώρα... Τα Benefit, τα προϊόντα που λατρεύονται από εκατομμύτια γυναίκες στο εξωτερικό φτάνουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.



Αν έχεις επισκεφτεί καταστήματα καλλυντικών στο εξωτερικό σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου εκείνες τις πολύ cute, εμπμνευσμένες, pin up και κάπως retro συσκευασίες. Ίσως να έχεις αγοράσει και κάποιο προϊόν. Πλέον, το ευχάριστο είναι ότι το συγκεκριμένο brand μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα από τις αρχές Ιουνίου (λίγη ακόμη υπομονή!).

Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες
Η εταιρία Benefit γεννήθηκε στα 70's από δύο δίδυμες αδερφές την Jean και Jane Ford. Motto της εταιρίας είναι "Laughter is the best cosmetic", ήτοι "το χαμόγελο είναι το καλύτερο καλλυντικό" κάτι που μας πάει πολύ! Αντί για μοντέλα χρησιμοποιεί στις καμπάνιες της κούκλες που μας ταξιδεύον στα παιδικά μας χρόνια (αυτό το κορίτσι μέσα μας δεν θα παραπονεθεί ποτέ ξανά!) και περιλαμβάνει δεκάδες προϊόντα για κάθε ανάγκη.


Η Gabbi είναι ένα από τα διάσημα μοντέλα της Benefit! Cute, δεν νομίζεις;

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις συλλογή Benefit; Ιδού δύο από τα best sellers!


Λέγεται Porefessional, πωλείται ένα κάθε λεπτό ανά τον κόσμο και αν έχεις πόρους θα γίνει το βάλσαμό σου! Εναλλακτικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν το make up για να απλωθεί πιο ομοιόμορφα



Το Lemonaid είναι το τέλειο primer ματιών! Φοριέται πριν το concealer και αυτό που κάνει είναι να σταθεροποιεί την σκιά και τη macara. Σε απλά ελληνικά, ξεχνάς τις μουντζούρες γύρω από τα μάτια όλη μέρα!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...