Εσώρουχα που «σμιλεύουν» τη σιλουέτα

Μόλις δοκιμάσατε ένα φουστάνι, που λατρεύετε και σας πάει πολύ το χρώμα του. Διαγράφει αρκετά όμως στους γοφούς… Λίγους πόντους πιο λεπτή να ήσασταν και θα ήταν τέλειο. Θέλετε να το φορέσετε το επόμενο βράδυ, άρα όση δίαιτα και γυμναστική κι αν κάνετε δεν προλαβαίνετε με τίποτα να τους χάσετε αυτούς τους πόντους.



Τι κάνετε; Φεύγετε από το μαγαζί με σκυμμένο το κεφάλι; Όχι βέβαια! Παίρνετε το φόρεμα και πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα εσωρούχων και αγοράζετε έναν κορσέ ή αλλιώς λαστέξ, το οποίο θα «μαζέψει» τη σιλουέτα σας και θα τη βοηθήσει να αποκτήσει πιο απαλές γραμμές, χωρίς «εξογκώματα», άρα το ρούχο θα εφαρμόζει καλύτερα και οι επιπλέον πόντοι θα εξαφανιστούν μονομιάς.
Αφήστε που το λαστέξ έχει και επιπλέον χρήσεις πχ. το χειμώνα βοηθάει το καλσόν να μένει στη θέση του, ενώ το καλοκαίρι (αν είναι με ποδαράκι) σας βοηθάει να κινείστε άνετα με τη φούστα σας.
ermoumag ermou alpida <!  :el  >Εσώρουχα που «σμιλεύουν» τη σιλουέτα <!  :  ><!  :en  >Underwear that make you look slimmer<!  :  >Φυσικά ο κάθε σωματότυπος χρειάζεται και διαφορετικού τύπου λαστέξ.

Μία γυναίκα με σωματότυπο «αχλάδι» καλό θα ήταν να προτιμήσει έναν κορσέ βερμούδα, ο οποίο κρατάει παράλληλα την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς.
Εδώ περισσότερα
ermoumag ermou triumph2 <!  :el  >Εσώρουχα που «σμιλεύουν» τη σιλουέτα <!  :  ><!  :en  >Underwear that make you look slimmer<!  :  >Αυτός ο τύπος λαστέξ ενδείκνυται για τις γυναίκες που θέλουν να μαζέψουν κυρίως την κοιλιά, το στομάχι και τους γλουτούς. Δεν ενδείκνυται για τις γυναίκες «αχλάδι» καθώς θα τονίσει περισσότερο τα «ψωμάκια στους γοφούς.
Εδώ περισσότερα
ermoumag ermou triumph <!  :el  >Εσώρουχα που «σμιλεύουν» τη σιλουέτα <!  :  ><!  :en  >Underwear that make you look slimmer<!  :  >Υπάρχουν και πιο… ολοκληρωμένοι κορσέδες, που αγκαλιάζουν όλο το σώμα, δίνοντας σε μία γυναίκα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται.

Πρακτικός και σέξυ είναι ο κορσές φόρεμα. Θα ήταν καλό όμως πριν τον φορέσετε σε κάποιο κοσμικό event, να κάνετε μία πρόβα τζενεράλε στο σπίτι για να δείτε πως «κάθεται» στο σώμα σας και να σιγουρευτείτε ότι δε θα σηκώνεται.
Εδώ περισσότερα
ermoumag ermou onccc <!  :el  >Εσώρουχα που «σμιλεύουν» τη σιλουέτα <!  :  ><!  :en  >Underwear that make you look slimmer<!  :  >Καλή εφαρμογή έχει και το ολόσωμο λαστέξ, αλλά ενδεχομένως να σας δυσκολέψει λιγάκι στο να το φορέσετε, ενώ (αν αποτελείται από ένα κομμάτι) ίσως να έχετε ένα μικρό προβληματάκι άμα θέλετε να επισκεφθείτε την τουαλέτα. Ορισμένα σχέδια πάντως το έχουν μεριμνήσει και αυτό!
Εδώ περισσότερα
ermoumag ermou aswechange <!  :el  >Εσώρουχα που «σμιλεύουν» τη σιλουέτα <!  :  ><!  :en  >Underwear that make you look slimmer<!  :  >Στα μαγαζιά και στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε δεκάδες σχέδια από λαστέξ (σορτσάκια, κορμάκια, ολόσωμα, με πόδι ή χωρίς, μακριά και κοντά, μόνο για το μπούστο), ανάλογα με το σωματότυπο και τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν ακόμα και ειδικά φανελάκια για να κρατούν το πάνω μέρος του σώματος.

Με μία έρευνα αγοράς θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αυτό που σας βολεύει!

Συμβουλές:

Σκοπός του λαστέξ είναι να μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα το σώμα μας, όχι να μας κάνει να νιώθουμε δυσφορία. Ένα πολύ σφιχτό λαστέξ μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα. Αν νιώθετε ότι το εσώρουχο που πήρατε σας σφίγγει υπερβολικά, μην το φοράτε!
Χαλαρό πρέπει να είναι και το λαστέξ που θα φορέσετε στο γραφείο. Είστε που είστε 8 ώρες καθιστή, να έχετε και τον κορσέ να σας πιέζει;
Αν έχετε κάποιο κυκλοφορικό πρόβλημα, καλύτερα να το συζητήσετε με το γιατρό σας πριν πάρετε οποιοδήποτε λαστέξ.
Αν έχετε… μπουτάκια, πάρτε καλύτερα λαστέξ με μακρύ πόδι, γιατί αν είναι κοντό ενδεχομένως να μην εφαρμόσει καλά και να μαζεύεται «ρολάκι» προς τα πάνω. Επίσης, φροντίστε να μην είναι πολύ σφιχτό στο τελείωμα γιατί ή θα μαζεύεται προς τα πάνω ή θα σας κάνει σημάδια και θα σας προκαλέσει πόνο.
Πολλά λαστέξ για να «κάθονται» στους μηρούς έχουν σιλικόνη. Αν έχετε παχουλούς μηρούς με τη χρήση η σιλικόνη ενδεχομένως να σπάσει (δεν είναι τόσο ελαστική όσο το ύφασμα του λαστέξ) με αποτέλεσμα το λαστέξ να μην κάθεται στη θέση του και να μαζεύει «ρολάκι» προς τα πάνω. Σε αυτή την περίπτωση προτιμήστε αυτά που στο τελείωμα δεν έχουν σιλικόνη.
Φροντίστε να αγοράσετε τουλάχιστον δύο λαστέξ, ένα σε μαύρο και ένα σε μπεζ χρώμα και να τα πλένετε στο χέρι.
Τέλος, παρόλο που μπορεί να βρείτε λαστέξ σε αρκετά σέξυ (ειδικά τα κορμάκια) και ενδεχομένως… kinky σχέδια, καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμφανιστείτε με αυτό μπροστά στο σύντροφό σας, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό. Λίγο πριν να… έρθει η ώρα, πηγαίνετε διακριτικά στην τουαλέτα και βγάλτε το!
Όταν αποκτήσετε την απαιτούμενη οικειότητα, αφήστε τον να σας το βγάλει εκείνος!


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...