Madame Shoe Shoe

Κάτω στην δικτατορία που προστάζει όλες τις λαμέ και μεταλλικές αποχρώσεις με στρασάκια και ασορτί γαλλικό πεντικιούρ ως νυφικό must υπόδημα.



Κορίτσια, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, που πραγματικά είναι κρίμα να αγοράζετε είτε πολύ επίσημα παπούτσια που κοστίζουν μια περιουσία και μετά απλά δεν ξαναφοριούνται, είτε κάτι μέτριο με την προοπτική ότι το νυφικό είναι πολύ μακρύ και τα παπούτσια θα φαίνονται ελάχιστα. Η αγορά του νυφικού παπουτσιού είναι η μόνη στιγμή στην ζωή σου που μπορείς να δικαιολογήσεις την αγορά ενός μόνο παπουτσιού στην εξωφρενική τιμή των 1.000 ευρώ σαν κάτι απολύτως λογικό στον οικογενειακό προϋπολογισμό, και αν είναι να το φτάσεις μέχρι εκεί, τουλάχιστον φρόντισε να μπορείς να το χαρείς περισσότερο από μια φόρα, για περισσότερο από περίπου 40 λεπτά. Η μόδα εξελίσσεται και σε αντίθεση με κάποιους “περιορισμούς”, που ισχύουν για τα νυφικά στους χριστιανικούς πάντα γάμους, στα παπούτσια δεν υπάρχει κανένα πρέπει και κανένα μη. Μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις από το αγαπημένο σου ζευγάρι all star, μέχρι custom made havaianas, ή ακόμα και clear heel, αν αυτό είναι το στυλ σου. Κανείς δεν πρόκειται να σου πει τίποτα και θα κάνεις και το κέφι σου, επαναστατώντας στο κατεστημένο των μεταλλιζέ (sic) παπουτσιών. Μπορείς ακόμα, να επιλέξεις το πιο κλασσικό σχέδιο σε γόβα ή peep toe, αλλά στο αγαπημένο σου χρώμα, ακόμα κι αν αυτό είναι το κόκκινο. Μπορείς να δέσεις το χρώμα των παπουτσιών σου στο θέμα του γάμου σου (βλ. ναυτικός γάμος-μπλε παπούτσια, γάμος με πράσινες λεπτομέρειες-χακί παπούτσια κ.τ.λ.), ή μπορεί να είσαι πολύ ψηλή και οι συνηθισμένες επιλογές στα καταστήματα με νυφικά παπούτσια να μην σε κολακεύουν. Τι κάνεις; Διαβάζεις τη συνέχεια, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πολλά παπούτσια για να αναφωνήσεις “ουάου” και να τα βάλεις στην λίστα των άμεσων αγορών σου, ακόμα κι αν δεν παντρεύεσαι αυτό το καλοκαίρι.
Η Charlotte Olympia Dellal είναι η δική μου προσωπική θεά στον τομέα των παπουτσιών. Λάτρης των πανύψηλων τακουνιών η ίδια, με περισσότερα από 400 ζευγάρια στην κατοχή της, το 2007 αποφάσισε ότι αυτά που υπήρχαν εκεί έξω δεν την κάλυπταν, και για καλή μας τύχη ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά της παπούτσια, που από τον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας έγιναν χαρακτηριστικά λόγω της τέλειας χειροποίητης κατασκευής τους, της φόρμας τους και του ιστού αράχνης που έχουν όλα στην σόλα τους. Το Χόλυγουντ την λάτρεψε, το ίδιο και οι γάμπες μας, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μεταξύ των υπολοίπων κλασσικών πλέον σχεδίων της, είναι και το Paloma, μια σατέν γόβα με τακούνι 14 εκατοστών (απαγορευτικό αν ο μέλλον σύζυγος είναι στο ύψος σου) σε όλα τα χρώματα της ίριδας, και σε ιβουάρ, για σένα που επιμένεις κλασσικά. Αν όντως θες να φορέσεις κάτι σε λευκό, σε παρακαλώ προσωπικά να είναι αυτό
ermoumag ermoumag charlotte olympia paloma bridal Madame Shoe Shoeermoumag ermoumag charlotte olympia paloma bridal1 Madame Shoe Shoe
Υπάρχει και η στιλάτη επιλογή των 9 εκατοστών στο τακούνι και είναι ιδανική για χειμωνιάτικους γάμους. Αυτές οι glitter Miu Miu γόβες θα σε κάνουν να νιώσεις η πρωταγωνίστρια του παραμυθιού και δεν θα θελήσεις ποτέ να χτυπήσεις τα γοβάκια σου και αυτό που ζεις να τελειώσει. Και μάντεψε; Με τα συγκεκριμένα παπούτσια, το παραμύθι σου δεν θα τελειώσει ποτέ γιατί θα μπορείς να τα φοράς συνέχεια, από το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς, μέχρι στο ραντεβού για ποτό ή ακόμα και το πρωί μιας μέρας που θα έχεις ξυπνήσει με πραγματικά καλή διάθεση.
ermoumag ermoumag miu miu glitter lace ups Madame Shoe ShoeΚάνοντας το σχετικό research για αυτό το κείμενο, είχα την τύχη να “γνωρίσω” έναν οίκο παπουτσιών που δεν ήξερα μέχρι σήμερα, και με έκανε να απορήσω τι έκανα τελικά στην ζωή μου τόσο καιρό. Η γαλλική εταιρεία Vouelle δημιουργήθηκε το 2008 από δυο Αμερικανίδες φίλες που ζούσαν τα τελευταία χρόνια στο Παρίσι. Η μια έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στις καλύτερες σχολές της Αμερικής (Parson’s School of Design αν σου λέει κάτι) και η άλλη οικονομικά. Μelissa και Michelle αντίστοιχα. Όταν ήρθε η ώρα της Michelle να παντρευτεί (τον μετέπειτα συνιδρυτή της εταιρείας) ένιωσε απίστευτη αγανάκτηση με τα παπούτσια που υπήρχαν στην αγορά (και μην ξεχνάς ότι έψαχνε στο Παρίσι) καθώς καμία επιλογή δεν την εξέφραζε, και έτσι εκμεταλλεύτηκε τις γνώσεις της κολλητής της Melissa (η οποία στο ενδιάμεσο έκανε πρακτική στον Alber Elbaz του οίκου Lanvin) και ιδού η Vouelle με focus αρχικά στα νυφικά παπούτσια. Το μοντέλο Gina είναι ότι πιο μοντέρνο θα μπορέσεις να φορέσεις την μέρα του γάμου σου, αλλά λόγο των διάφανων “σκισιμάτων” που έχει, το νυφικό σου θα πρέπει να είναι αντίστοιχης φιλοσοφίας.
ermoumag ermoumag vouelle Madame Shoe Shoe
Επίσης για να δεις πόσο φανταστικοί είναι εκεί στην Vouelle, κοιτά την capluse collection που δημιούργησαν για να χορεύεις πιο άνετα ικαριώτικο στον γάμο σου
ermoumag ermoumag vouelle satin pumps Madame Shoe Shoe
Αν δεν έχω καταφέρει ακόμα να σε πείσω να αποφύγεις οτιδήποτε γυαλιστερό σε χρυσό ή ασημένιο για το μυστήριο, τουλάχιστον άκου την γνώμη μου για τα παπούτσια που θα επιλέξεις για μετά τον γάμο. Τι εννοείς, έχεις σκοπό να είσαι με το ίδιο παπούτσι όλη νύχτα? Από την εμπειρία σου με τις υπόλοιπες νύφες φίλες σου θα έπρεπε να ξέρεις ότι δύο πράγματα συμβαίνουν στην νύφη που αποφασίζει να μην αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνα της, μετά το μυστήριο: 1) την βγάζει όλο το βράδυ καθιστή και βλέπει τους φίλους της να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς και 2) αν όντως αποφασίσει να σηκωθεί για χορό, δύο εβδομάδες μετά τον γάμο, τα πόδια της είναι τόσο πρησμένα που το μόνο που μπορεί να τα ανακουφίσει ελάχιστα είναι οι UGG μπότες. Που είναι OK άμα παντρεύεσαι Φεβρουάριο. Τον Ιούλιο όμως? Για αυτό σου λέω!
Εδώ έρχονται οι Pretty Ballerinas, που είναι κάτι περισσότερο απ’ αυτό που λέει το όνομα τους. Εκτός από πολύ ωραίες μπαλαρίνες, είναι και τρομερά ευφάνταστες. Φυσικά έχουν άπειρα σχέδια και χρώματα, αλλά εδώ θα δεις μόνο αυτές που με πολύ φαντασία και διάθεση για διαφορετικότητα μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και νυφικές. Το πρώτο είναι το δικό μου αγαπημένο, γιατί εκτός από την χρήση που προτείνουν (φανταστική ιδέα για δώρο), μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να γράψεις όλα τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων σου… από την ανάποδη!
ermoumag ermoumag paint it yourself ballerinas Madame Shoe Shoe
Εντάξει οι υπόλοιπες είναι λίγο πιο κλασσικές, για ρομαντικές μεν νύφες, που θα κάνουν την υπέρβαση να πάρουν ένα δεύτερο ζευγάρι όπως λέμε, κι ας μην το φορέσουν εκείνη την μέρα.
ermoumag ermoumag pink flowery textile Madame Shoe Shoe
ermoumag ermoumag pretty in pink pink patent Madame Shoe Shoe
ermoumag ermoumag 3 bows black n white Madame Shoe Shoe

ermoumag ermoumag ivory leather beige1 Madame Shoe Shoe
Τέλος, για τις δύσπιστες, υπάρχουν πάντα και τα Γαλλικά Repetto.


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...