Η Cindy Crawford μιλάει για τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς

Η 45χρονη καλλονή, Cindy Crawford, μίλησε πρόσφατα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, εστιάζοντας περισσότερο στη σημερινή πραγματικότητα του επαγγέλματος που την έκανε γνωστή ανά την υφήλιο.

Η Crawford πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κανείς δουλειά σα μοντέλο σήμερα επειδή υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, ενώ δεν παρέλειψε να υπονοήσει ότι κρύβονται και άλλου είδους παγίδες. Τόνισε ότι τα πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει εντελώς από την εποχή που εκείνη μεσουρανούσε: «Όταν ήμουν μοντέλο το νούμερο 6 ήταν ο κανόνας. Σήμερα τα κορίτσια πρέπει να είναι από νούμερο 0 μέχρι νούμερο 2, το οποίο θεωρώ τρομερά λάθος πρότυπο».

Σήμερα, η Cindy δεν εμφανίζεται στις πασαρέλες. Ασχολείται με την οικογένειά της, τα δύο παιδιά της, την εννιάχρονη Kaia και τον εντεκάχρονο Presley, αλλά και τον άντρα της, τον Rande Gerber, με τον οποίο κλείνουν δεκατρία χρόνια γάμου.

Το μυστικό της νεανικής εμφάνισής της το αποδίδει στη γυμναστική, την αισιοδοξία και την λαχτάρα της να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της. «Κι επειδή τα παιδιά λειτουργούν σα σφουγγάρια, και απορροφούν ό,τι βλέπουν, παρά ό,τι ακούν, προσπαθώ πάντα να τα έχω μαζί μου στην προπόνηση και να δίνω το καλό παράδειγμα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...