Μακιγιαζ στο αυτοκινητο

Αργήσατε να ξυπνήσετε και δεν έχετε χρόνο να βαφτείτε στο σπίτι; Προέκυψε κάποιο σημαντικό ραντεβού κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να είστε περιποιημένη και σε μισή ώρα εκεί; Μόλις τελειώσατε μια πολυάσχολη ημέρα και είστε καλεσμένη σε κάποια πρεμιέρα, αλλά δεν προλαβαίνετε να πάτε στο σπίτι για το απαραίτητο μακιγιάζ; Η λύση είναι μία: μακιγιάζ στο αυτοκίνητο! Μπορεί στην αρχή να σας φαίνεται... βουνό, αλλά, πιστέψτε με, στην πορεία θα σας γίνει δεύτερη φύση!


Ελέγχετε τους καθρέφτες
Και από τις δυο μεριές, φυσικά, και συγκεντρώνεστε στον εσωτερικό καθρέφτη για να βαφτείτε. Εννοείται ότι όλη τη διαδικασία του μακιγιάζ την κάνετε είτε όταν βρίσκεστε σταματημένη στα φανάρια είτε όταν το αυτοκίνητό σας είναι ακίνητο! Η πιο ασφαλής λύση, βέβαια, είναι να παρκάρετε για πέντε λεπτά κάπου (αν φυσικά έχετε χρόνο)!

Αγαπημένα μαντιλάκια καθαρισμού
Απαραίτητα σε κάθε σας κίνηση, είναι από τα βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχετε μέσα στο αυτοκίνητό σας. Θα σας βοηθούν ανά πάσα στιγμή να κάνετε απαλό ντεμακιγιάζ και φυσικά να διορθώνετε εύκολα και σωστά τυχόν λάθη που θα κάνετε ενώ οδηγείτε και βάφεστε.

Μέικ απ σε κρεμώδη μορφή
Και με αντλία, φυσικά, γιατί θα σας δώσουν την ποσότητα αυτή που θέλετε χωρίς να λερωθείτε, πράγμα που μπορεί να σας συμβεί πολύ εύκολα με τα κρεμώδη μέικ απ, σε βαζάκια και με αφαιρούμενο καπάκι.

Τα μάτια σας δεκατέσσερα
Πριν απλώσετε το κονσίλερ, βεβαιωθείτε ότι είστε σταματημένες σε κάποιο φανάρι, γιατί διαφορετικά ή θα τρακάρετε ή θα τοποθετήσετε το κονσίλερ σε λάθος σημείο! Στο επόμενο φανάρι απλώστε τη σκιά που θέλετε και στο μεθεπόμενο περάστε και το μολύβι ματιών ή τη μάσκαρα.

Τα σωστά προϊόντα ομορφιάς
Επιλέξτε ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή, για να μπορείτε να το απλώνετε με μεγάλη ακρίβεια, και ένα λιπ γκλος σε πρακτική και εύκολη συσκευασία για σίγουρο αποτέλεσμα. Αν, φυσικά, είστε... γκουρού των κλασικών κι αγαπημένων κραγιόν και μπορείτε να τα φορέσετε ακόμη και με κλειστά μάτια, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτήν τη λύση.

Τελευταία ματιά
Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, διορθώστε τυχόν λάθη με τα απαλά μαντιλάκια ντεμακιγιάζ και ρίξτε μια ματιά στο αποτέλεσμα έξω από το αυτοκίνητο σε φυσικό φως.
Προσοχή στον δρόμο η ομορφιά δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ζώη κάποιου περαστικού που απεβίωσε για να βάλεις μάσκαρα ΕΣΥ……. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...