Mάθε για το μεγαλύτερο vintage show του κόσμου

Το Manhattan Vintage Clothing Show ελκύει σχεδιαστές, celebrities, στυλίστες και ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα από κάθε άκρη του πλανήτη. Είναι το μέρος όπου η Linda Evangelista μπορεί να βρει αυθεντική, γαλλική δαντέλα ή οι Olsens να βρουν κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη συλλογή τους.


Είναι το μέρος όπου κορυφαίοι σχεδιαστές όπως η Donna Karan, o Phillip Lim και η Angela Missoni έχουν πάει τα τελευταία 20 χρόνια για να εμπνευστούν από υλικά, υφάσματα, prints και σχέδια για τις καινούριες τους συλλογές. Είναι το μέρος όπου οι fashionistas μπορούν να αγοράσουν ένα ολοκληρωμένο outfit με 40 δολάρια ή μία σπάνια, από εξωτικό δέρμα, Hermes Birkin με 45.000 δολάρια.


Λίγα λόγια για την ιστορία του Manhattan Vintage Clothing Show:
Ξεκίνησε το 1992 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα vintage events του κόσμου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 90 πωλητές σε 16 πολιτείες της Αμερικής, του Καναδά και σε όλο τον κόσμο. Οι dealers φτάνουν μέχρι την Ασία, την Νότια Αφρική και τη Νότια Αμερική για να βρουν κομμάτια που θα συγκινήσουν τον κάθε συλλέκτη, όπως ένα αριστοκρατικό καπέλο ή ένα στολισμένο με δαντέλα jacket. O David Ornstein, είναι ένας από τους διοργανωτές του show και είναι vintage dealer τα τελευταία 38 χρόνια, ενώ έχει επιμεληθεί την γκαρνταρόμπα για τις ταινίες Boardwalk Empire, Mildred Pearce , The Departed , The Lovely Bones , The Aviator and Julie & Julia .


http://www.stylista.gr 



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...