Η SOPHIE THEALLET δημιουργεί για την NINE WEST

Μία συλλογή ορόσημο για τα καλοκαιρινά looks. Πάρε μια ιδέα:

Η Nine West ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη διάσημη σχεδιάστρια Sophie Theallet στα πλαίσια μίας μοναδικής collection με hot items.


Η συνεργασία αυτή αποτελεί το πρώτο δείγμα των “Shoelaborations™”, ενός δημιουργικού concept που αναζητά ταλαντούχους σχεδιαστές με αυθεντικές προτάσεις και τους δίνει την ευκαιρία μέσα από τη Nine West να διαδώσουν το ξεχωριστό όραμά τους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η mini συλλογή “Sophie Theallet for Nine West” αφηγείται την ιστορία της “Sophie από το Παρίσι που κάνει ένα ταξίδι στη Ν.Υόρκη” και περιλαμβάνει μοναδικά σχεδιασμένα προϊόντα που αποτελούν τις προτάσεις της σχεδιάστριας για τα απαραίτητα αξεσουάρ της καλοκαιρινής σεζόν. Η κολεξιόν περιλαμβάνει όσα αναζητά μία cool fashionista από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Μία χαριτωμένη-girly μπαλαρίνα, ένα ρομαντικό ψηλοτάκουνο πέδιλο, μία ψάθινη-urban πλατφόρμα, δύο statement σχέδια σε τσάντες, καθώς και ένα κολιέ διακοσμημένο με charms και ένα ασορτί βραχιόλι. Mε επιρροές από το Μεξικό, τη Βαρκελώνη και το Παρίσι, η συλλογή εκφράζει τη μοναδική σχεδιαστική αισθητική της Sophie, καθώς και την εκλεπτυσμένη γαλλική νοοτροπία.


“Θαυμάζω τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Sophie Theallet, για τις οποίες είναι τόσο γνωστή, και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με μία συμπατριώτισσα Γαλλίδα σχεδιάστρια για τη δημιουργία αυτής της ευφάνταστης συλλογής. Η συνεργασία μας έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά από ultra chic σχέδια που οπτικά θα σας μεταφέρουν στη Γαλλική Ριβιέρα και προορίζονται να γίνουν τα it-κομμάτια της σεζόν”, δήλωσε ο Fred Allard, ο Creative Director της Nine West. Ενώ η σχεδιάστρια Sophie Theallet τόνισε: “Η συνεργασία μου με μία καταξιωμένη εταιρία υποδημάτων και αξεσουάρ, όπως η Nine West, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο ζωής: να σχεδιάσω σε μεγαλύτερη κλίμακα. Μπόρεσα να χρησιμοποιήσω ένα από τα αγαπημένα μου μοτίβα και να δημιουργήσω μία συλλογή που αποτυπώνει τόσο τη δική μου σχεδιαστική αισθητική, όσο και το πνεύμα της Nine West.”

Info:
Τα προϊόντα της συλλογής “Sophie Theallet for Nine West” θα είναι διαθέσιμα παγκόσμια σε περιορισμένο αριθμό στα καταστήματα Nine West από τέλη Μαΐου.
Οι τιμές των παπουτσιών κυμαίνονται από 89€ μέχρι 119€, των τσαντών από 89€ μέχρι 129€ και των κοσμημάτων από 39€ μέχρι 45€.
Nine West: Τηλ. Κεντρ. Διάθεσης 210-3356000


http://www.stylista.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...