"Ανακύκλωση Σουτιέν" Ecolife & Εκστρατεία "Στόχου"

«Ένα Πρωτοφανές Event για Γυναίκες από την Ecolife και τον «Στόχο»

Η έκθεση Ecolife εγκαινιάζει την 7η χρονιά οργάνωσής της με ένα πρωτοφανές event μόνο για γυναίκες σε συνεργασία με την Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους»!


Ως Πρέσβης ανακύκλωσης γυναικείων εσωρούχων στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της οργάνωσης Bra Recycling, της BB Recycling LLC και της Εκστρατείας «Στόχου» προσκαλεί τις Ελληνίδες σε ένα 4ήμερο event ανακύκλωσης παλιών σουτιέν και ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (26 και 27 Μαΐου ώρες 16:00-23:00/ 28 και 29 Μαΐου ώρες 12:00-23:00).

Για να υποστηρίξουν το event ανακύκλωσης στηθόδεσμων και την Εκστρατεία «Στόχου» φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς οι μπασκετμπολίστριες του Αθηναϊκού (Κυπελλούχος Μπάσκετ Ευρώπης), Χατζηνικολάου Όλγα, Χαλικιά Κατερίνα, Σωτηρίου Κατερίνα, Καραμπατζάκη Μάγδα και Riley Ruth.

Τα σουτιέν που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Αμερικανική Οργάνωση AABCA, Inc. African American Breast Cancer Alliance στη Minneapolis και η οικονομική ενίσχυση θα παραχωρηθεί υπέρ της στήριξης της Εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους».

Ένα event για γυναίκες κάθε ηλικίας από τις 26 μέχρι τις 29 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων.


2 σχόλια:

  1. κανει κακο στο εφηβικο στηθος που αναπτυσετε ακομα το σουτιεν με ενισχυση;;;;;;Παρακαλω απαντηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αρθρο που σας παραθετω ως απαντηση παρακατω,το βρηκα στο www.neteens.gr:

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΦΗΒΙΚΟΙ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ
    Οι πρώτοι, εφηβικοί στηθόδεσμοι είναι για τα νέα κορίτσια που έχουν αρχίσει να έχουν αναπτυγμένο στήθος αλλά αυτό ακόμα δεν μπορεί να <> σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Ένα νέο κορίτσι που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται πρέπει να φορέσει έναν τέτοιο στηθόδεσμο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αν ένα κορίτσι πάρει έναν κανονικό στηθόδεσμο προτού να υπάρξει μια πραγματική ανάγκη. Θυμηθείτε, αυτοί οι στηθόδεσμοι προορίζονται για κορίτσια οποιασδήποτε ηλικίας που μόλις έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν στήθος και που δεν μπορούν ακόμα να φορέσουν έναν κανονικό στηθόδεσμο. Εάν το μέγεθος στηθών σας επιτρέπει έναν κανονικό πλήρη στηθόδεσμο πρέπει να τον φορέσετε, ακόμα κι αν είστε πολύ νέες.

    ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    Αυτοί στηθόδεσμοι υποστήριξης είναι καλοί για τα κορίτσια με τα μικρότερα στήθη. Είναι λιγότερο στενοί από τους στηθόδεσμους πλήρους υποστήριξης και πολλά κορίτσια θεωρούν ότι είναι πιο άνετοι. Επειδή είναι ασύρματοι δεν σχηματίζουν ένα έντονο στήθος όσο άλλοι στηθόδεσμοι και είναι οι πιο κολακευτικοί σε κορίτσια με πιο κομψό στυλ. Υπάρχουν τέτοιοι στηθόδεσμοι με μαξιλαράκι και χωρίς. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται από εσάς.

    ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
    Οι στηθόδεσμοι πλήρους υποστήριξης έχουν συνήθως μια πλαστική ενίσχυση που βοηθά στο να κρατά το στήθος πάνω. Μπορούν να φορεθούν από τις γυναίκες οποιουδήποτε μεγέθους στηθών και είναι πρώτοι στις προτιμήσεις γυναικών με μεγαλύτερο στήθος. Κι αυτοί κυκλοφορούν με μαξιλαράκι και χωρίς μαξιλαράκι και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε τύπο.

    ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
    Πρόκειται για τον πιο διάσημο στηθόδεσμο .Αυτοί οι στηθόδεσμοι ανυψώνουν τα στήθη ,διαμορφώνουν το σχήμα τους και προσφέρουν επιπλέον να γέμισμα. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν γεμίσματα από σιλικόνη ή από νερό για να μιμηθούν ένα φυσικό και πλούσιο στήθος .Γνωστοί για την ικανότητά τους να δημιουργούν ένα ‘σηκωμένο’ και πλούσιο στήθος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα μεγέθη και όλους του τύπους στήθους αφού αυτό που προσφέρουν πάντα είναι ενίσχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...