Χάστε τα, όπως η Μαντόνα

Η γρήγορη απώλεια των επιπλέον κιλών, με στόχο την άμεση προσαρμογή σε μικρότερα νούμερα μαγιό, είναι το θέμα που στοιχειώνει το μυαλό κάθε γυναίκας που έχει διαπράξει... διατροφικές ατασθαλίες όλο τον χειμώνα.


Η «δίαιτα της ζώνης», αυτή που ακολουθεί πιστά η Μαντόνα, έχει στόχο να κρατήσει τα επίπεδα του σακχάρου και της ινσουλίνης σταθερά, ώστε να μην υπάρχει αίσθηση πείνας, αλλά κορεσμός, όπως αναφέρει στο περιοδικό People o κλινικός διαιτολόγος Ηλίας Σακκάς.

Η δίαιτα προβλέπει την τακτική κατανάλωση γευμάτων μέσα στην ημέρα και στόχο έχει να βοηθήσει τον οργανισμό να λειτουργήσει έτσι ώστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να έχει ενέργεια και να καίει λίπος.

Σύμφωνα με τον ειδικό, είναι μία δίαιτα βατή, αλλά αυστηρή με τους χρόνους, οι οποίοι πρέπει να τηρούνται απαράβατα.



Ενδεικτικό ημερήσιο πρόγραμμα:

Πρωινό: Τορτίγια με τριμμένο τυρί τσένταρ χαμηλών λιπαρών, μπέικον ψιλοκομμένο στη σχάρα ή βραστή γαλοπούλα, ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, πράσινη πιπεριά και ντομάτα.

Σνακ (11.30 π.μ και 5.00 μ.μ): Ένα στήθος κοτόπουλο, μια φέτα πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς ή μανιτάρια.

Μεσημεριανό
(2.00 μ.μ): Σάντουιτς από ψωμί ολικής αλέσεως με τυρί χαμηλών λιπαρών σε φέτες, άπαχο μπέικον στη σχάρα, μαρούλι και ντομάτα.

Βραδινό (8.00- 8.30 μ.μ): Χοιρινή μπριζόλα ή ψαρονέφρι ή μπρόκολο ή σπανάκι στον ατμό ή μεγάλη σαλάτα με ελαιόλαδο και ξίδι.


http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...