Αποδράστε με τις φίλες σας!

Στις πιεσμένες στιγμές, όταν τα πράγματα δείχνουν μονότονα, κουραστικά και ανούσια, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κανονίσουμε μια μικρή απόδραση με τις κολλητές μας.




       1. εάν έχετε οικογένεια, ξεκαθαρίστε από την αρχή ότι αυτό είναι κάτι που έχετε πραγματική ανάγκη να κάνετε. Μιλήστε στον σύζυγο και τα παιδιά σας ειλικρινά κι εξηγήστε ότι ότι θα λείψετε δύο μόνο μέρες, ενώ πάντα θα μπορούν να σας βρουν τηλεφωνικά.

       2. φροντίστε, παρέα με τις συνοδοιπόρους, να οργανώσετε καλά το ταξίδι. Δείτε εκ των προτέρων τι θα κάνετε, τι θα φάτε, πού θα μείνετε. Αν το budget σας είναι μικρό, μπορείτε να ανακαλύψετε στο internet πολλές ευκαιρίες σε ξενοδοχεία κι ενοικιαζόμενα σπίτια.

       3. είναι εύκολο και γρήγορο να κανονίσετε τις mini διακοπές σας μόνο με την κολλητή σας, αλλά τα παραπάνω άτομα μπορεί να σημαίνουν περισσότερο fun. Παρ’ όλα αυτά, αποφύγετε την τριάδα, γιατί οι γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν «συμμαχίες» και θα είναι κρίμα μία από όλες να αισθάνεται παραμελημένη.

     4. ζήστε την εμπειρία απόλυτα, χωρίς να έχετε απίθανες προσδοκίες. Γελάστε, χαλαρώστε, κάντε spa, κολυμπήστε, κουτσομπολέψτε και απολαύστε ηρεμία και ηρεμιστικό ύπνο. Θα γυρίσετε ανανεωμένες σωματικά και πνευματικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...