Αυτά είναι τα πιο cool γυαλιά φέτος

Ξεχωρίσαμε γυαλιά διάφανα, στρογγυλά αλά Olsen, χρωματιστά, μπαρόκ, δίχρωμα, πεταλούδα και δεν συμμαζεύεται! Επειδή όμως δεν είμαστε η Anna Dello Russο, ιδού μερικά tips για το πώς να διαλέξεις και πως να φορέσεις τα νέα σου γυαλιά:







- Ας ξεκινήσουμε από τη σημειολογία του κάθε γυαλιού. Στρογγυλά γυαλιά ηλίου συνεπάγονται αυτόματα hippie style. Δίχρωμα ή διάφανα σημαίνει φουτουρισμός. Υπερπαραγωγές τύπου Prada ίσον μαξιμαλισμός. Άρα διαλέγεις αυτό που το γυαλί που ταιριάζει με το στυλ σου ή αυτό το γυαλί που θα αλλάξει το στυλ σου και θα το πάει εύκολα προς  την κατεύθυνση που θέλεις εσύ!
- Στη συνέχεια, διάλεξε το χρώμα του σκελετού βασισμένη στο χρώμα της επιδερμίδας σου, των μαλλιών σου και των χρωμάτων που υπάρχουν στη ντουλάπα σου. Για παράδειγμα, αν είσαι fan του λευκού, επέλεξε μαύρα γυαλιά ή χρωματιστά όπως μοβ ή κόκκινα. Extra tip: δοκίμασε τα γυαλιά και άβαφη (καλοκαίρι έρχεται - σκέψου ότι θα τα φορέσεις και στην παραλία!)
- Μη φοβηθείς να πιάσεις τα μαλλιά σου φορώντας ένα ιδιαίτερο γυαλί ηλίου. Ίσα -ίσα που θα το αναδείξεις. Για τον ίδιο λόγο μην το παρακάνεις με τα κοσμήματά σου (βλέπε μακριά σκουλαρίκια).
-Οι μονοχρωμίες πάντα βοηθούν στο να αναδείξεις ένα αξεσουάρ όπως αυτά. Σε ένα chic αποτέλεσμα θα βοηθήσει και το να ταιριάξεις τα χρώματα του γυαλιού αυτού του είδους με τα ρούχα.
- Αν θέλεις κάτι κλασικό αλλά και πολύ "φετινό" ταυτόχρονα, προτείνουμε τα στρογγυλά από ταρταρούγα της Persol που θεωρούνται all time classic!
Stylista says: Τα γυαλιά είναι ένα πολύπλοκο θέμα. Κάνε μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα οπτικών και δες το σχήμα και το χρώμα που ταιριάζει στο προφίλ σου! Μη ξεχνάς πως αν θες να κάνεις fashion statement, πρέπει να είσαι έτοιμη ν α ενδώσεις στο στοιχείο της υπερβολής.


http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...