Αλλάξτε συνήθειες!


Όσο περνούν τα χρόνια είναι λογικό να μεγαλώνετε, ωστόσο πολλές συνήθειες πρέπει να αλλάζουν στη ζωή σας, στη διατροφή σας, στην ομορφιά σας. Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας δίνει ορισμένες συμβουλές για τις απαραίτητες αυτές αλλαγές.

1.Με την επιβάρυνση της κυτταρικής ανανέωσης, η επιδερμίδα σας γίνεται πιο ξηρή και για αυτό χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση. Γι' αυτό πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό, να χρησιμοποιείτε σαπούνια πιο ήπιας μορφής, να απλώνετε ένα πλούσιο γαλάκτωμα στο σώμα σας και απαραιτήτως μια καλή ενυδατική στο πρόσωπό σας, πρωί και βράδυ. Στις κρέμες, αναζητήστε τις πολύτιμες βιταμίνες Ε και C, πεπτίδια, ρετινόλη, που ενεργοποιούν τους βιολογικούς μηχανισμούς.

2.Αποφεύγετε το make-up σε όλο το πρόσωπο και περιοριστείτε μόνο εκεί που πραγματικά το χρειάζεται. Προτιμάτε τα κρεμώδη προϊόντα.

3.Βάζετε μάσκαρα μόνο στις επάνω βλεφαρίδες.

4.Ανανεώστε την κουπ σας με ένα πιο κοντό κούρεμα, που χαρίζει όγκο και ανοίξτε κατά έναν τόνο το χρώμα των μαλλιών σας ή κάντε μερικές ανταύγειες, για να «γλυκάνουν» τα χαρακτηριστικά σας.

5. Όσο μεγαλώνετε πρέπει να αλλάζει και η διατροφή σας. Ως εκ τούτου, βάλτε στην κουζίνα σας μπρόκολο, σπανάκι, βρώμη, δημητριακά ολικής άλεσης, πιπεριά, καρότο, σουσάμι, ταχίνι, πορτοκάλι, μανταρίνι, φράουλα, σταφύλι, πράσινο τσάι, λιπαρά ψάρια (σολομός, σαρδέλα, σκουμπρί), ξηρούς καρπούς, και καλό ελαιόλαδο.

Τέλος, κάντε γυμναστική, περπατήστε, κολυμπήστε!


http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...