Celeb Bodies

Η εποχή του μπικίνι έφτασε κι εμείς κορίτσια πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Αφήστε λοιπόν τις παρασπονδίες, καταναλώστε γλυκά με σύνεση κι αφιερώστε λίγο απ' το χρόνο σας στο... γυμναστήριο! Πέρα όμως απ' αυτό, για να δούμε τι κάνουν οι stars για να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ιδανικό σώμα; 



Η Eva Longoria δεν θα μπορούσε να λείπει απ' αυτό το θέμα. Αν και πιο μικροκαμωμένη, έχει μία αδύνατη φιγούρα. Η ίδια έχει εκμυστηρευτεί ότι λατρεύει τα λαχανικά και το ψάρι, όπως βέβαια την πίτσα και τα cheeseburgers! Πριν γίνεις... πράσινη από το θυμό σου, πρέπει να σου πω ότι ακολουθώντας μία ισορροπημένη διατροφή, μπορείς να έχεις και κάποιες ελεύθερες μέρες που να καταναλώνεις το αγαπημένο σου γλυκό ή φαγητό!


Όταν η Geri Halliwell ήταν στις Spice Girls, ήταν πιο στρουμπουλή κι είχε δημόσια παραδεχτεί ότι υπέφερε από διατροφικές διαταραχές. Έδινε μάχη ενώ ήταν στο συγκρότημα να κατέβει στο νούμερο 8! Με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή, το κατάφερε. Ευτυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν παροδικό αλλά μόνιμο. Η ίδια έχει εκμυστηρευτεί ότι για να μην αρρωσταίνει και για να συμπληρώσει τη διατροφή της, καταναλώνει σκόρδο.


Παρότι απ' το 2007 η Lindsay Lohan απασχολεί τον τύπο με τις διάφορες καταχρήσεις που κάνει, διατροφικά φαίνεται να ακολουθεί ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο με πράσινο τσάι και σούσι. Η φιγούρα της τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει προς το χειρότερο!


Η Cameron Diaz έχει κρατήσει για πολλά χρόνια το βάρος της σταθερό. Είναι απ' τις λίγες γυναίκες που έχει έναν υψηλό μεταβολισμό και της αρέσουν πολύ τα σπορ. Κρατά τη σιλουέτα της με προσεγμένη διατροφή κι έντονη γυμναστική, αφού κάνει surfing. Κάνοντας surfing λέει καίς 2.000 θερμίδες την ώρα. Μετά πως να μην έχει τέτοιο σώμα!


http://www.miss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...