Κορίτσι comme il faut

Στ’ αλήθεια, ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία ενός αγνού γυναικείου βλέμματος που εκπέμπει αθωότητα και ζητά, ή μάλλον φαίνεται να ζητά, προστασία; Σίγουρα, όχι ένας άντρας.



Στην πραγματικότητα, το αθώο βλέμμα ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις. Όμως, στην περίπτωση που δεν το ‘χεις και… τόσο, σε συμβουλεύω να το αποκτήσεις άμεσα. Πώς; Με το κατάλληλο styling φυσικά. Η απάντηση μοιάζει να είναι προφανής, αλλά στην ουσία θέλει έξυπνους χειρισμούς και τους κατάλληλους συνδυασμούς.
Το comme il faut κορίτσι, όπως μου αρέσει να αποκαλώ τη φιγούρα που έχω στο μυαλό μου και ανταποκρίνεται στα παραπάνω χαρακτηριστικά, μοιάζει να είναι ταυτόχρονα «αυστηρή» και γλυκιά, «κοριτσάκι» αλλά και γυναίκα. Άρα, το ντύσιμό σου πρέπει να συνδυάζει αυτά τα δύο αντιφατικά στοιχεία, preppy αλλά και girlie look μαζί.

Επικεντρώσου, λοιπόν, στα κλασσικά polo μπλουζάκια και στα all-time-classic φρεσκοσιδερωμένα πουκάμισα (για περισσότερο αυστηρό look, μπορείς να κουμπώσεις όλα τα κουμπιά μέχρι το λαιμό… the buttoned-up style δηλαδή). Για το κάτω μέρος, προτίμησε παιχνιδιάρικες κοντές φουστίτσες κλος ή με πιέτες. Στόλισε τα μαλλιά σου με ένα headband με φιόγκους, για να δώσεις ακόμη πιο girlie διάθεση στο total outfit σου. Γενικά, χρησιμοποίησε τον φιόγκο όπου μπορείς, σε ζώνες, μπλούζες κ.λπ., μιας και δίνει πολύ χαριτωμένη εικόνα, και δημιουργεί υπέροχο contrast με τα polo shirts και τα πουκάμισα.
Εναλλακτικά, ακολούθησε το colar trend. Μπλουζάκια, δηλαδή, ή φορέματα που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό το μεγάλο κολάρο γύρω από το λαιμό. Θύμισε, έτσι μαθήτρια σχολείου, αλλά δείξε και σε όλους ότι με την 12ποντη γόβα σου έχεις περάσει όλες τις τάξεις με επιτυχία!
Take a look στα παρακάτω προϊόντα που συγκέντρωσα για σένα και γίνε και συ ένα «καθώς πρέπει» κορίτσι!
Tip: Μην ξεχάσεις να επιστρατεύσεις όλη σου τη γοητεία και την παιδική σου αθωότητα. Έλα τώρα, μπορείς!

Ellos polo shirt (14,50€) [Περισσότερα]

Redout creation top (21,80€) [Περισσότερα]

Hey hey dress (29,00€) [Περισσότερα]

Zara dress (69,95€) [Περισσότερα]

Zara skirt (29,95€) [Περισσότερα]

Bonprix shirt (19,90€) [Περισσότερα]

Lussile polo (49,50€) [Περισσότερα]

Lussile shirt (69,00€) [Περισσότερα]

Asos colar dress (81,34€) [Περισσότερα]

Asos colar shirt (59,00€) [Περισσότερα]

Asos colar (19,68€) [Περισσότερα]

phillip lim blouse (390,00€) [Περισσότερα]

hussein chalayan shirt (377,00€) [Περισσότερα]

asos headband (7,87€) [Περισσότερα]


 http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...