Οι επίσημοι συνοδοί στο γάμο William - Middleton

Μόλις λίγους μήνες πριν την 29η Απριλίου, ημερομηνία που έχει επίσημα ορισθεί ότι θα γίνει ο γάμος του πρίγκιπα William με την Kate Middleton,  ανακοινώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στο μυστήριο.

Στην πραγματικότητα, το μελλόνυμφο ζευγάρι, άρχισε να κοινοποιεί  λεπτομέρειες, γι’ αυτούς που έχει επιλέξει να το πλαισιώσουν στο γάμο τους.
Όπως συμβαίνει και σε κάθε θνητό ζευγάρι που παντρεύεται, η επιλογή των προσκεκλημένων και ειδικά του κουμπάρου και της κουμπάρας, μπορεί μερικές φορές να είναι η δυσκολότερη απόφαση.
Για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, η οικογένειές τους φαίνεται ότι θα έχουν την τιμητική τους.
Ο πρίγκιπας Harry, θα είναι ο κουμπάρος, δίπλα στον William και η αδερφή της Middleton, Philippa Middleton, θα είναι κουμπάρα και θα στέκεται δίπλα στη νύφη.
Η απόφασή τους αυτή, απ’ ότι φαίνεται, δεν εξέπληξε και πολλούς, δεδομένου ότι, είναι γνωστή η άρικτη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στα δυο αδέρφια, που έχουν περάσει μαζί πάρα πολλά, με αποκορύφωμα τον άδικο χαμό της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, που σκοτώθηκε τον Αύγουστο του 1997, σ’ εκείνο το περίεργο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην σήραγγα d'Alma Pont, του Παρισιού, μαζί με τον τότε σύντροφό της Dodi Al Fayed.
Οι παράνυμφοι και οι συνοδοί, θα είναι κοντινοί συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι, με τους οποίους διατηρούν πολύ στενή σχέση οι δύο οικογένειες του ζευγαριού.
Ανάμεσα σ’ αυτούς, έχει ήδη γίνει γνωστό το όνομα της επτάχρονης Λαίδης Louise Windsor, που είναι πρώτη ξαδέλφη του πρίγκιπα William και κόρη του κόμη και της κόμισσα του Wessex. Επίσης θα τους συνοδεύσει στο μυστήριο η οκτάχρονη Margarita Armstrong-Jones, κόρη του υποκόμη και της υποκόμησσας Linley, καθώς επίσης  η τρίχρονη Grace van Cutsem, η επίσης τρίχρονη Eliza Lopes που είναι εγγονή της Camilla Parker-Bowles, ο Billy Lowther Pinkerton και ο οκτάχρονος βαφτισιμιός του πρίγκιπα William Tom Pettifer.
Και τώρα, που έγινε γνωστή η λίστα αυτών που θα συνοδεύσει το ζευγάρι, το ενδιαφέρον και τα σενάρια φουντώνουν για την βασιλική λίστα των καλεσμένων στο γάμο.
Μεγάλη εντύπωση προκαλεί για την ώρα το γεγονός, ότι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημη πρόσκληση για την Michelle Obama. Η σύζυγος του πλανητάρχη, δεν δείχνει βέβαια να ενοχλείται από την περιφρόνηση. Όπως δήλωσε πρόσφατα στους τηλεπαρουσιαστές Regis Philbin και Kelly Ripa, «Ο γάμος είναι μια καθαρά προσωπική και συνάμα ιδιωτική υπόθεση. Το ζευγάρι πρέπει να καλεί, όποιους και όσους πραγματικά θέλει να καλέσει. Εάν προσκληθώ, φυσικά και θα πάω."
Επτασφράγιστο μυστικό παραμένουν ακόμα για την ώρα, οι λεπτομέρειες που αφορούν το νυφικό που θα φορέσει η Kate Middleton. Τα ονόματα του ή των σχεδιαστών δίνουν και παίρνουν. Αλλά ακόμα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα τίποτα. Μοιραζόμαστε μαζί σας την αγωνία, και περιμένουμε ...νεότερα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...