Τα μυστικά μακιγιάζ που τον ξεσηκώνουν

Θα ήθελες να ήξερες ποια είναι εκείνα τα μυστικά του μακιγιάζ σου που είναι ικανά να τον τρελάνουν χωρίς προηγούμενο ειδικά τώρα που η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου πλησιάζει απειλητικά; Κόκκινο φλογερό κραγιόν στα χείλη ή έντονες βλεφαρίδες; Όποια και να είναι τα μυστικά που λατρεύει δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να τα μάθεις.

Επιδερμίδα απαλή και λαμπερή σαν μωρού για χάιδεμα: τον έχεις δει πώς μπορεί να κάθεται με τις ώρες να κοιτάζει και να χαϊδεύει την επιδερμίδα σου, σαν να μην την έχει ξαναδεί, όταν φυσικά είναι σούπερ τέλεια; Πώς θα το πετύχεις για να είναι πάντα έτσι; Μα φυσικά με το κατάλληλο μέικ-απ. Η αναζήτηση του κατάλληλου μέικ απ για την επιδερμίδα σου μπορεί να ακούγεται εύκολη δουλειά όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου. Για να βρεις εκείνη την απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στην επιδερμίδα σου δεν έχεις πρά να κάνεις την έρευνα αγοράς σου πριν καταλήξεις. Τώρα που είναι χειμώνας και δεν έχεις φόβο να πάρεις εύκολα χρωματάκι επίλεξε ένα μέικ-απ που να ταιριάζει 100% στο δέρμα σου έτσι ώστε να φαίνεται επάνω σου σα φυσικό. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι οι άντρες τρελαίνονται για αυτό που εμείς λέμε naturallookκαι που για εκείνους είναι απλά η ιδέα που έχουν για το πώς είμαστε όταν ξυπνάμε. Επένδυσε στο φυσικό λουκ της επιδερμίδας και κέρδισε πόντους στην καρδιά του!
Τσαχπίνικα ματάκια μου για κοίταγμα: τα μάτια σου του λένε πάρα πολλά και έχει την τάση να σε κοιτάζει συνέχεια εκεί; Τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις να τα κάνεις πιο λαμπερά από ποτέ! Για λαμπερά, ξεκούραστα ματάκια δεν έχεις παρά φροντίσεις να κοιμάσαι καλά ( δηλαδή 6-8 ώρες) το βράδυ έτσι ώστε να δείχνουν ξεκούραστα. Ακόμη αν κόψεις τον καφέ και αυξήσεις τις ποσότητες νερού που πίνεις( 8-10 ποτήρια τουλάχιστον ποτήρια νερό) θα δεις τα μάτια σου να λάμπουν! Οι ανοιχτόχρωμες σκιές κάτω από τα μάτια τα κάνουν αν δείχνουν πιο λαμπερά ενώ για το επάνω μέρος των βλεφάρων προτίμησε τις γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ, καφέ, απλά λαδί που  του δίνουν την εντύπωση ότι  δεν βάφτηκες καθόλου! Ακόμη το γνωστό τρικ με τις φέτες αγγουριού αναζωογονεί τα ματάκι σου στη στιγμή και τον κάνει να μη θέλει να πάρει τα μάτια του από επάνω σου!
Φλογερά κόκκινα χείλη για φίλημα: το κόκκινο δεν είναι τυχαία το χρώμα του πάθους! Όταν το αγόρι σου βλέπει αυτό το χρώμα στα χειλάκια σου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα φιλήσει μέσα σε χρόνο dt. Αυτό εξάλλου δεν είναι το ζητούμενο; Αναρωτιέσαι όμως ποια είναι η απόχρωση του κόκκινου που σου ταιριάζει καλύτερα; Αν είσαι ανοιχτόχρωμη τόλμησε να εντυπωσιάσεις με ένα έντονο κόκκινο της φωτιάς ενώ αν είσαι μελαχρινή επίλεξε ένα βαθύ κόκκινο και ξέχασε τα ροζ-κόκκινα κραγιόν που δεν σου ταιριάζουν.
Ροζ μαγουλάκια για τσίμπημα: τα μαγουλάκια σου είναι άτονα και συχνά ξεχνάς να απλώσεις το ρουζ σου; Μέγα σφάλμα! Κάτι τέτοιο μπορεί όχι μόνο να αποδειχθεί καταστροφικό για το μακιγιάζ σου αλλά και να σε κάνει να δείχνει πολύ άχρωμη, χλωμή και εντέλει ελαφρώς ξενέρωτη! Τα μαγουλάκια που έχουν χρώμα του αρέσουν γιατί είναι ναζιάρικα και δείχνουν ότι κοκκινίζεις όταν τον βλέπεις που το πιο πιθανό είναι να τον κάνει να σε θέλει ακόμη περισσότερο. Να του χαλάσεις το χατίρι μέρες που είναι; Όχι βέβαια. Άπλωσε στα μαγουλάκια σου το θαυματουργό ρουζ σε μορφή πούδρας αν έχεις λιπαρό δέρμα που «τραβάει» τη λιπαρότητα ενώ το κρεμώδες ρουζ είναι ιδανικό για εσένα αν έχεις ξηρό δέρμα αφού είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία!
Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και θα δεις ότι το αγόρι σου θα πίνει νερό στο όνομα σου!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...