Πολύ χρώμα και χωρίς Galliano η «πρώτη» του οίκου Dior!

Ο οίκος Christian Dior παρουσίασε στο Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του κολεξιόν για το φθινόπωρο/ χειμώνα χωρίς τον John Galliano. Σε ένα σόου γεμάτο χρώμα ο διάσημος οίκος έκανε την αλλαγή με τον βοηθό του Galliano, Bill Gaytten.


Μετά από 14 χρόνια ο Galliano δεν υπέγραψε την κολεξιόν καθώς απολύθηκε από την οίκο μόδας για ρατσιστική συμπεριφορά σε μπαρ του Παρισιού τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 51χρονος Bill Gaytten -που ήταν συνεργάτες με τον Galliano για περισσότερα από 23 χρόνια –σχεδίασε την κολεξιόν άνοιξε το δρόμο για μια νέα εποχή στον οίκο μόδας.

Τα έντονα χρώματα, τα ψηλόμεσα φορέματα, τα γεωμετρικά σχήματα, τα ντελικάτα καπέλα, οι μονοχρωμίες στα βραδινά φορέματα και το επιβλητικό μακιγιάζ ήταν από τα βασικά χαρακτηριστικά της επίδειξης.

Με την απουσία του Galliano το νέο αφεντικό στο ατελιέ του Dior επέλεξε να δώσει δραματικό τόνο στα πιο βραδινά κομμάτια ενώ για την καθημερινότητα δημιούργησε ρούχα για γυναίκες που τολμούν να κάνουν την διαφορά. Δείτε μερικές από τις δημιουργίες του οίκου για τον επόμενο χειμώνα.











http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...