Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτεται… “Θα ήθελα να πεθάνω, κάνοντας σεξ μέχρι τελικής πτώσεως»

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια γυναίκα δυναμική και παρά τη δημοσιογραφική της υπόσταση, δίνει μια συνέντευξη αποκαλυπτική στο press-gr.blogspot.com που ρίχνει φως σε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένα γνήσιο, σπάνιο και εν ενεργεία θηλυκό.


Αυτό, όμως, που κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση στον αναγνώστη είναι η απάντησή της στο ερωτηματολόγιο του Προυστ σε επιμέλεια του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη στην ερώτηση πώς θα επιθυμούσε να πεθάνει. Η απάντηση; «Κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσεως!», ενώ όσον αφορά τη μεγαλύτερη επιτυχία της, εντύπωση προκαλεί ότι δε θα αναφερθεί σε κάποια δημοσιογραφική της επιτυχία, αλλά στο γεγονός ότι παραμένει θηλυκό.

 Τι θα ήθελε, επίσης, να ακούσει από το Θεό εάν έμελλε να τον συναντήσει; «Καλώς το αγγελάκι μου». Όσον αφορά, τέλος, στην πνευματική κατάσταση που βρίσκεται αυτόν τον καιρό, δεδομένης  της κατάστασης που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, η κ. Νικολούλη δήλωσε: «Με τα επαγγελματικά προβλήματα που βιώνω; Άστο, μην το ρωτάς».


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...