Καλοκαιρινά περπατήματα για άνεση και αδυνάτισμα

Τα περπατήσαμε και τα λατρέψαμε. Περπάτημα στο maximum, λοιπόν, με τη νέα σειρά παπουτσιών Walkmaxx. Τα ανατομικά σχέδια της Walkmaxx περιλαμβάνουν παπούτσια, σανδάλια και σαγιονάρες. Όλα σχεδιασμένα με την κεκλιμένη και εργονομική σόλα που σας βοηθά να αδυνατίζετε.


Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα παπούτσια, τα Walkmaxx, αναγκάζουν τους μυς σας να ασκηθούν, απλά περπατώντας. Μπορεί να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, να κάψετε θερμίδες, να μειώσετε την κυτταρίτιδα και να βελτιώσετε την κυκλοφορία σας.

Έχουν επαναστατικό σχεδιασμό με μαλακές στρώσεις για  ανθεκτικότητα στους κραδασμούς, ενώ περπατώντας σας βοηθούν να βελτιώσετε την στάση του σώματός σας. Τα Walkmaxx είναι ένας από τους πιο γρήγορους και εύκολους τρόπους να αποκτήσετε το τέλειο σώμα, σφιχτούς κοιλιακούς και γλουτούς, γυμνασμένα λεπτά πόδια και να εμποδίσετε την φλεβίτιδα και την κυτταρίτιδα.

Απλά τα φοράτε και  περπατάτε.

Για το καλοκαίρι  η σειρά Walkmaxx εμπλούτισε την γκάμα της με σανδάλια για ακόμα πιο ξεκούραστα και «αεράτα» περπατήματα. Αποτελούν την καλοκαιρινή εναλλακτική λύση για γυναίκες και άντρες. Απλά φορέστε τα, περπατήστε ξεκούραστα και ταυτόχρονα βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση με την ειδικά στρογγυλευμένη σόλα τους.

Νιώθετε υπέροχα από το πρώτο κιόλας βήμα, ιδανικά για οποιαδήποτε ηλικία και για κάθε στιγμή, στο σπίτι, στον ελεύθερο χρόνο σας, στα χόμπι ή στον περίπατο. Παντού και πάντα. Σε κάθε κίνηση σας, σας δίνουν την αίσθηση ότι περπατάτε ξυπόλητοι στην άμμο.

Ταυτόχρονα, αυξάνουν τη μυϊκή σας δραστηριότητα και διεγείρουν το καρδιαγγειακό σας σύστημα απλά και μόνο βαδίζοντας. Τα αυθεντικά unisex σανδάλια Walkmaxx σμιλεύουν γλουτούς και πόδια, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, απλά περπατήστε.

Οι σαγιονάρες διατίθενται σε χρώματα μαύρο και μωβ, είναι διακοσμημένες με αυθεντικούς κρυστάλλους Swarovski και γίνονται πραγματικά στολίδια για τα πόδια σας. Λάμψη και στυλ ενώ ταυτόχρονα βάζετε το σώμα σας στην «θέση» του.

Οι αυθεντικές σαγιονάρες Walkmaxx μπορεί να σμιλεύσουν τους γλουτούς σας, να βελτιώσουν την στάση σας να σας βοηθήσουν να γυμνάσετε όλο το σώμα, απλά περπατώντας. Συσφίγγουν πόδια και γλουτούς ως και 30% περισσότερο από τα κοινά παπούτσια, τόσο απλά.
 
Θα τα βρείτε σε ειδικές καλοκαιρινές τιμές στο telemarketing.gr με δυνατότητα αντικαταβολής ή πολλών άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα και με 50% έκπτωση στα έξοδα αποστολής για όλο το καλοκαίρι.

Απλά περπατήστε!


http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...