Όλα για το ντεκολτέ!

Ένα ωραίο ντεκολτέ δεν σημαίνει μόνο πλούσιο στήθος, αλλά και σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Δες πως θα το πετύχεις...


Το ντεκολτέ, η περιοχή δηλαδή που βρίσκεται κάτω από το πρόσωπο - ο λαιμός, οι ώμοι, ο θώρακας και το στήθος- είναι ο πρώτος στόχος για εγκαύματα από τον ήλιο. Προστάτεψέ το και φρόντισέ το όπως και τα υπόλοιπα σημεία του σώματος σου!

Πως να φροντίσεις την περιοχή του ντεκολτέ
- Να πλένεις την περιοχή με σαπούνι για το πρόσωπο, που είναι πιο απαλό γαπό ένα αφρόλουτρο για το σώμα και που θα αφαιρέσει όλες τις λιπαρές ουσίες που το βοηθούν να διατηρηθεί νεανικό.
- Αν εκθέτεις το ντεκολτέ στον ήλιο βεβαιώσου ότι φοράς αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 15.
- Συχνά εμφανίζονται στην περιοχή αυτή λεκέδες που οφείλονται στο ότι ζεσταινόμαστε και ιδρώνουμε εύκολα κάτω από τα ρούχα μας. Οτιδήποτε περιέχει σακιλικό οξύ συμβάλλει στην καταπολέμηση των λεκέδων. Εναλλακτικά, μπορείς να τρίψεις λίγο αιθέριο έλαιο tea tree που θα βοηθήσει την περιοχή να στεγνώσει πιο γρήγορα.
- Αν θέλεις να καλύψεις τους λεκέδες, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσεις  κονσίλερ. Κατά προτίμηση ένα τόνο πιο σκούρο από αυτό που χρησιμοποιείς για το πρόσωπό σου.
- Φρόντισε να ενυδατώνεις την περιοχή του ντεκολτέ και να μην την παραμελείς. Με μια ενυδατική κρέμα θα φαίνεται πιο απαλό και σφιχτό το δέρμα σου.
Τρικς για να τονίσεις το στήθος σουΌταν το στήθος σου είναι μικρό, μπορείς να το κάνεις να φαίνεται μεγαλύτερο με διάφορους τρόπους:
- μπλούζες χωρίς μανίκια, μπλούζες που δένουν πίσω και μπλούζες με παρτούς ώμους.
- κοσμήματα που τραβούν την προσοχή προς το στήθος
- και φυσικά όμορφα τοπ , φορέματα με τιράντες και φορέματα σε στυλ κομπινεζόν.
Όταν είναι πάλι μεγάλο και θέλεις να φαίνεται μικρότερο μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής tips:
- ντεκολτέ σε σχήμα V
- μπλουζάκια που δένουνν εφαρμοστά
- εφαρμοστά σακάκια και πουκάμισα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...