Οι επώνυμοι ανοίγουν τις ντουλάπες τους για καλό σκοπό

Τοπ ονόματα της μόδας, από την Sarah Burton στη Sienna Miller, άνοιξαν τις ντουλάπες τους στην ενίσχυση της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης του ShelterBox για την συγκέντρωση χρημάτων, με τίτλο Big Green Box Week. Η κίνηση έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους πουλήσουν ανεπιθύμητα αντικείμενα και ρούχα τα οποία δεν έχουν πλέον ανάγκη.


Μέσα από μια εβδομάδα δημοπρασιών στο eBay που ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου,  μπορείτε να αποκτήσετε την ευκαιρία για την αγορά φουλαριών McQueen από την προσωπική συλλογή της Burton, ένα κοστούμι που φορέθηκε από τον Kevin Spacey, και ένα γιλέκο με την υπογραφή της Alice Temperley.
Άλλα αντικείμενα – ευκαιρία είναι ένα ζευγάρι παπούτσια Gucci της Sienna Miller και ένα δερμάτινο τζάκετ της Florence Welch.
Εκτός από την πώληση στο διαδίκτυο, το κατάστημα Big Box and Buy θα ανοίξει προσωρινά στην Regent Street του Λονδίνου στις 12 Ιουνίου για μια εβδομάδα - δίνοντας στους αγοραστές τη δυνατότητα να αγοράσουν περισσότερα πράγματα των επωνύμων, όπως αυτών των Sophie Ellis Bextor και Marina Diamandis.


http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...