Οριστική λύση στην τριχοφυΐα

Μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης προσφέρουν τα ιατρικά Laser τελευταίας γενιάς που παράγουν παλμούς υψηλής ενέργειας , διαπερνούν την επιδερμίδα και απορροφώνται επιλεκτικά από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.


Πρόκειται για μια ακόμη συνδρομή της επιστήμης στην ομορφιά , και μάλιστα στις ΗΠΑ, τα νέα αυτά μηχανήματα έχουν πάρει έγκριση από τον FDA, τον αυστηρό οργανισμό Φαρμάκων, εφόσον χρησιμοποιούνται μόνο από εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς.
Όπως εξηγεί σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο medinfo.gr o πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Φλώρος ,κατά τη διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης (dynamic cooling device-DCD) παρέχοντας τοπική αναισθησία και κάνοντας τη θεραπεία αποτελεσματική και ανώδυνη.
Εναλλακτικά και ιδίως για μεγάλες επιφάνειες, ένα νέου τύπου σύστημα είναι διαθέσιμο για ακόμα πιο ανώδυνη εφαρμογή το Pneumatic Skin Flattening – PSF, προσφέροντας το μέγιστο της ταχύτητας και άνεσης και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.  
Χρονική διάρκεια θεραπείας από 5 έως και 45 λεπτά ανάλογα με την έκταση της περιοχής θεραπείας.
Απαιτούνται από 3 έως και 8 συνεδρίες.


http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...