The Palazzo Pants: 15 καταπληκτικές παντελόνες

Τα διάφορα trends προκύπτουν, κατά καιρούς, όχι μόνο από την ανάγκη των γυναικών για στυλ και διαφορετικότητα και, φυσικά, όχι μόνο από την ανάγκη των καλλιτεχνών σχεδιαστών για καινοτόμες προτάσεις. Προέρχονται βασικά από την βασική ανάγκη για λειτουργικότητα και άνεση.


Που θέλω να καταλήξω με όλο αυτό; Αναφέρομαι στα παντελόνια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τα skinny jeans σιγά σιγά αργοπεθαίνουν… τα φαρδιά και άνετα παντελόνια έρχονται για να μείνουν! Επιτέλους δεν θα αγκομαχάς κάθε φορά που θέλεις να φορέσεις το φρικτά στενό jeans σου, ούτε θα σκέφτεσαι πως θα φένεται η κοιλιά σου μετά από αυτό το υπέροχο μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο με τον καλό σου. Άνεση είναι η λέξη κλειδί και… από εδώ και πέρα τα palazzo pants (όπως είναι και η επίσημη αγγλική ονομασία τους) που έχουν την αναφορά τους πίσω στην δεκαετία των ’70ς, έρχονται για να σε κάνουν να χέρεσαι και να διασκεδάζεις την κάθε στιγμή, χωρίς να περιορίζεσαι μέσα σε κάποια τετραγωνικά υφάσματος!
Τα είδαμε κατά κόρον, φέτος την Άνοιξη, στις παγκόσμιες πασαρέλες και λατρέψαμε τα floral patterns του οίκου D&G, τα color-block αέρινα υφάσματα του οίκου Fendi, καθώς και την πλισέ εκδοχή των palazzo pants από τον Richard Nicol.
Πως να τα φορέσεις: Το προτιμότερο είναι να τα συνδυάσεις με ψηλά wedges ή flat σανδάλια. Απέφυγε τα τακούνια, καθώς δεν κολακεύουν τόσο το πόδι στο τελείωμα.
Επιπλέον, επειδή τα palazzo pants, λόγω του ότι είναι φαρδιά, έχουν πολύ όγκο από μόνα τους, προσπάθησε να δώσεις βάση στη μέση σου, τονίζοντάς τη, για να έχεις με αυτόν το τρόπο ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα. Διάλεξε μπλουζάκια που θα τα φορέσεις μέσα από το παντελόνι, καθώς στην πλειοψηφία τους τα παντελόνια αυτού του είδους είναι ψηλόμεσα, και τόνισε την περιοχή της μέσης με μια ζώνη.
Το καλό με τα palazzo παντελόνια είναι ότι μπορούν να καλύψουν κάποια παραπανίσια κιλά καθώς πέφτουν ριχτά πάνω στο σώμα. Οπότε, ενδείκνυνται για όλους τους σωματότυπους πάνω κάτω. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το ύψος σου, που αν δεν σε ευνοεί και τόσο, καλό θα ήταν να μην το τολμήσεις γιατί το μόνο που θα καταφερεις είναι να χάσεις μερικούς ακόμα πόντους.
Και τώρα διάλεξε το αγαπημένο σου palazzo από την παρακάτω ποικιλία για όλα τα budgets!

ASOS Palazzo Pants (38,46 €) [Περισσότερα]

ASOS PETITE Exclusive Pleated Floral Palazzzo Trousers (35,90 €) [Περισσότερα]

Reiss Alpha Wide Leg Palazzo Pants (160,25 €) [Περισσότερα]

Pansy palazzo pants by Rareo (100,71 €) [Περισσότερα]

Floral palazzo jumpsuit by Rare (62,24 €) [Περισσότερα]

Zara palazzo pants (49,95 €) [Περισσότερα]

Zara palazzo pants (35,95 €) [Περισσότερα]

Zara palazzo pants (59,95 €) [Περισσότερα]

Toimoi palazzo (65,00 €) [Περισσότερα]

Laredoute palazzo jumpsuit (54,60 €) [Περισσότερα]

Laredoute palazzo pants (65,50 €) [Περισσότερα]

Robero cavalla palazzo (675,00 €) [Περισσότερα]

Jcrew palazzo (109,00 €) [Περισσότερα]

Milly palazzo pants (308,27 €) [Περισσότερα]

Missoni palazzo pants (426,27 €) [Περισσότερα]


 http://ntynomai.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...