Maxi Φορέματα: και τα 6 είναι υπέροχα!

Η τάση του maxi φορέματος ήρθε για να δώσει απάντηση στο ερώτημα: Τι να φορέσω τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει ; Φέτος τα maxi φορέματα μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ! Είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού. Οι σχεδιαστές δημιουργούν maxi φορέματα που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.


Στον οίκο Υves Saint Laurent είδαμε το maxi φόρεμα σε μία chic εκδοχή του. Σε χρώματα μαύρο και μπλε μπορούν να φορεθούν κυρίως το βράδυ δημιουργώντας ένα glam chic αποτέλεσμα. Είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές εξόδους μας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ δίνοντας στο φόρεμα σας ένα κομψό χαρακτήρα.
Ο Michael Kors παρουσίασε το maxi φόρεμα σε μία πιο παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη εκδοχή του. Φορέματα σε έντονα χρώματα όπως κίτρινο και πράσινο μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάστε τα με τα αγαπημένα σας σανδάλια και παίξτε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς.
Τέλος, στον οίκο Kenzo άνετα maxi φορέματα σε άσπρο χρώμα αλλά και πολλά floral μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες . Το άσπρο φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα καλοκαιρινά σανδάλια που διαθέτει η ντουλάπα μας. Το floral όμως προτιμήστε να το συνδυάσετε με μονόχρωμα σανδάλια ή πλατφόρμες ώστε το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό.
Επιλέξτε το φόρεμα που σας ταιριάζει και προσαρμόστε το στο δικό σας look και στυλ.


Μάξι αμάνικο φόρεμα (65,00 €) [Περισσότερα]

Στράπλες μάξι φόρεμα (98,00 €) [Περισσότερα]

Στράπλες φόρεμα Μissoni (595,00 €) [Περισσότερα]

Νavy stripe φόρεμα (30,00 €) [Περισσότερα]

Maxi καφέ φόρεμα (69,00 €) [Περισσότερα]


http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...