Σανδάλια δια χειρός Μαριέττας Χρουσαλά! Δες την νέα συλλογή.

Η Μαριέττα Χρουσαλά λανσάρει την δική της συλλογή με δερμάτινα σανδάλια και σαγιονάρες.

Όπως η ίδια περιγράφει η ιδέα ξεκίνησε όταν είχε φτιάξει κάποια σχέδια για προσωπική της χρήση με την βοήθεια της μητέρας της, το προηγούμενο Καλοκαίρι. Πολλές την ρωτούσαν τότε, από τις αγόρασε, κάτι που της έδωσε την έμπνευση να φτιάξει μια συλλογή από δερμάτινα σανδάλια και σαγιονάρες με τίτλο Marietta's Fantasy.


Τα σανδάλια της συλλογής είναι όλα δερμάτινα με δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό τους για να μην ενοχλούν στην επαφή τους με το πέλμα, όταν τα φοράτε. Η σόλα τους είναι αντιολισθητική και ο πάτος έχει διαμορφωθεί με μαλακό μαξιλαράκι για να είναι όσο πιο ξεκούραστα γίνονται και να μπορείτε να τα φοράτε όλο το καλοκαίρι.

Η συλλογή αποτελείται από 3 σειρές



Exclusive

Αν θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό... μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας σανδάλι μέσα από την exclusive σειρά, η οποία περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια, σε ένα μόνο νούμερο! Η ποικιλία σε χρώματα και σε σχέδια είναι μεγάλη για να μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Τι θα λέγατε λοιπόν, αν αυτό που επιλέξατε το φοράτε μόνο εσείς;

Τιμή: 120 €







Marietta's Sandals

Στην συλλογή αυτή μπορείτε να βρείτε σανδάλια διακοσμημένα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους! Κυριαρχούν οι χάντρες και οι πέτρες σε καλοκαιρινά μοτίβα, συνδυασμένα πάντα με δέρμα για να δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση στα πόδια σας. Τα χρώματα είναι πολλά και έντονα, γιατί άλλωστε το επιβάλλει και η μόδα. Κάθε τρόπος διακόσμησης είναι χειροποίητος και ξεχωριστός.

Τιμή 100 €





Shoes

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει κάποια διαφορετικά πέδιλα με πολλά χρώματα και ιδαίτερα σχέδια για εσάς που ενδεχομένως θέλετε να φοράτε παπούτσια στις καλοκαιρινές εξορμήσεις! Για εσάς λοιπόν που θέλετε να συνδυάσετε την άνεση, την κομψότητα και την ιδιαιτερότητα μπορείτε να ξεναγηθείτε σε αυτή τη συλλογή. Oι συνδυασμοί χρωμάτων είναι πολλοί!

Τιμές 90 €- 110€













































http://modernastaxtopouta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...