Φτερά κόκορα και κλωστές λάμψης στα μαλλιά! Το μεγάλο beauty trend από το εξωτερικό στα βραβεία MAD!

Κάποτε ήταν το κοκοράκι... Τώρα είναι τα φτερά κόκορα! Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και τα trends! Και ο κόσμος της ομορφιάς κάνει τα πάντα για να κρατάει το ενδιαφέρον μας σε εγρήγορση!


Το τελευταίο trend που ξεκίνησε να φοριέται πριν ένα χρόνο από stars του εξωτερικού και μόλις έφτασε στην Ελλάδα για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των βραβείων MAD είναι τα φτερά από κόκορα που στολίζουν τα μαλλιά μας καθώς και οι κλωστές λάμψης. Το δεύτερο trend μάλιστα μας το σύστησε το 2010 στα Grammy Awards η Beyonce. Σήμερα, στην Ελλάδα εφαρμόζεται στο Νύχι- Νύχι. Και ναι, κανένας δεν είναι πιο αρμόδιος να μας μιλήσει γι΄αυτό από την Άννα Αλμπάνη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος στην Κηφισιά και στο Σύνταγμα. Και το πιο juicy κομμάτι της συνέντευξης; Η Άννα μας αποκαλύπτει πολύ πριν τα MAD Awards ότι πολλές stars επισκέφτηκαν το Νύχι- Νύχι ζητώντας το συγκεκριμένο trend για την grande εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των... πιο τρελών βραβείων στην Ελλάδα! Έχουμε και λέμε, λοιπόν!

Κλωστές λάμψης για να λάμψεις!
Γνώριζες ότι η συγκεκριμένη τεχνική έχει ξεκινήσει από την Ταϋλάνδη; Μάλιστα, η Άννα Αλμπάνη μας λέει ότι το κάνουν πριν την Πρωτοχρονιά οι Ταϋλανδέζες για γούρι.
Πρόκειται για μεταξωτές κλωστές-συνήθως σε ιριδίζον ασημί ή χρυσό χρώμα- διότι οι Ταϋλανδέζες έχουν μακριά, σκουρόχρωμα μαλλιά και ταιριάζει πολύ με τα μαλλιά τους.

Φτερά (αλλά όχι πούπουλα) στα μαλλιά!
Πρόκειται για ένα trend που είχαμε δει στην Hilary Duff και για το οποίο σου είχαμε μιλήσει στο TLIFE από τον περασμένο Μάρτιο (δεν μας πιστεύεις; Δες εδώ το σχετικό άρθρο!).
Για το συγκεκριμένο trend η Άννα Αλμπάνη μας λέει: "Τα συγκεκριμένα φτερά μπορεί να είναι από διάφορα πουλιά, αλλά αυτά από κόκορα είναι τα πιο ανθεκτικά. Η χονδρική τους τιμή ανέρχεται στα €10 ενώ η τιμή τους στο κομμωτήριο είναι €15-20 περίπου. Κρατάνε εφ'όρου ζωής και μάλιστα χωρίς να τα επηρρεάζει η βαφή μαλλιών". Πιο απλά, μην φοβάσαι να βάψεις τα μαλλιά σου και δεν χρειάζεται καν να τα αφαιρέσεις σε περίπτωση που κλείσεις ραντεβού με το κομμωτήριο για βαφή. Τα αποχωρίζεσαι μόνο αν τα βαρεθείς!


Mετά την Hilary Duff και η Kesha στόλισε τα μαλλιά της με φτερά κόκορα...


Τα φτερά στα μαλλιά δεν είναι γυναικείο προνόμιο! Όσο κι αν σε τρομάζει η εικόνα και ο Steven Tyler έχει δικαίωμα να φορά φτερά κόκορα στα μαλλιά. Κι εμείς έχουμε... υποχρέωση να σε ενημερώσουμε!

Θέλω να ξέρω περισσότερα!
- Τα φτερά ήρθαν μόλις στην χώρα μας και υπάρχουν 200 τεμάχια σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει, όπως μας λέει η Άννα Αλμπάνη ότι υπάρχει ήδη έλλειψη μέχρι και το 2012.
- Υπάρχουν αποκλειστικά στα κομμωτήρια Νύχι-Νύχι του Συντάγματος και της Ερυθραίας.
- Τοποθετούνται μ' ένα κρικάκι κι ένα βελονάκι της γιαγιάς. Περνάς με το βελονάκι 4-5 τούφες μέσα απο το κρικάκι, τοποθετείς το φτερό μέσα στο κρικάκι, το κλείνεις με μια πένσα κι έτσι μένει πάνω στο μαλλί!
- Κοστίζουν από €15-20 η τούφα.
Φτερά, κλωστές και βραβεία MAD...
"Πρόσφατα ήρθε η Τάμτα και ήθελε να βάλει κλωστές λάμψης επειγόντως. Επίσης και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήρθε και τοποθέτησε φτερά- ήταν η πρώτη που το έκανε στην Ελλάδα. Είναι κι άλλοι πολλοί που διάσημοι που ζήτησαν το συγκεκριμένο trend για τα MAD Awards αλλά δεν θα ήθελα να πω ονόματα. Το λένε μόνες τους, θα το δείτε στα μαλλιά τους!", μας είχε πει πριν λίγο καιρό η Άννα Αλμπάνη. Stay tuned για περισσότερο υλικό!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...