Playsuit: Οι celebs λατρεύουν τα ολόσωμα σορτσάκια

To νέο στιλιστικό πάθος των celebtiry είναι τα playsuits, δηλαδή τα ολόσωμα σορτσάκια! Είναι ένα κομμάτι που σε κερδίζει όχι μόνο εξαιτίας της άνεσης που προσφέρει αλλά και επειδή σου λύνει τα χέρια στους συνδυασμούς.



Σε βοηθάει  να κάνεις μια καλοκαιρινή εμφάνιση μόνο με 3 κομμάτια προσθέτοντας δηλαδή μόνο παπούτσια και τσάντα!

Επένδυσε σε ένα μίνιμαλ playsuit που θα μπορείς να φοράς τόσο στην παραλία αλλά και στο club αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ!



Η Diane Kruger στην επίσκεψή της στην Ελλάδα επέλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο, καρό κομμάτι Jill Stuart και το συνδύασε με nude μπαλαρίνες Céline. Η Cameron Diaz φόρεσε το ολόσωμο σορτσάκι της στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards αποδεικνύοντας ότι μπορεί να φορεθεί και σε επίσημα events! Φυσικά το συνδύασε με ψηλοτάκουνα strappy sandals.



H Geri Halliwell (η οποία έχει γίνει και σχεδιάστρια μόδας, δημιουργώντας μια σειρά μαγιό) παίζει με τα χρώματα στη φιλοσοφία του color block συνδυάζοντας φούξια ψηλοτάκουνα με πράσινο playsuit. H 13χρονη πρωταγωνίσρτια Elle Fanning έχει κάθε λόγο να ντύνεται girly ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα ανέβει σε 12ποντες πλατφόρμες! Με total look D&G συνδυάζει δύο διαφορετικά floral prints και ολοκληρώνει με μια ταμπά ζώνη.



Το αγαπημένο κομμάτι των celebs πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να μπει στη βαλίτσα των διακοπών σου! Η Eva Herzigova φέρνει το ολόσωμο σορτσάκι στην παραλία, φορώντας το πάνω από το μπικίνι της ενώ η Kim Kardashian το συνδυάζει με φλατ σανδάλια και το παίρνει μαζί της στις διακοπές στο Κάπρι της Ιταλίας.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...