Πώς να βελτιώσετε την υγεία σας χωρίς φάρμακα

Τι θα λέγατε εάν υπήρχε τρόπος ν’ αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα σας, χωρίς διεγερτικά, και να ενεργοποιήσετε την αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού σας;

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια εναλλακτική θεραπεία για να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας εύκολα, χωρίς να πάρετε φάρμακα και ούτε να ξοδευτείτε δώστε μια ευκαιρία σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας.


Το σύστημα των περισσοτέρων είναι απλό: διεγείρεται ήπια η αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού, ώστε να σταλεί ένα μήνυμα στον εγκέφαλο, προκαλώντας την επαναρύθμιση και τη θετική ανταπόκριση ορμονών και άλλων οργάνων του σώματος με αποτέλεσμα την αυτοθεραπεία. Ουσιαστικά ενεργοποιούμε το βιο-ενεργειακό μας σύστημα. Με ποιον τρόπο; Με αυτοκόλλητα που διεγείρουν τα σημεία του βελονισμού, βελτιώνοντας τη ροή της ενέργειας στο σώμα και συμβάλλοντας έτσι στην ευεξία του οργανισμού.
Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ… ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ!
Τα αυτοκόλλητα προϊόντα, συνδυάζουν τη νανοτεχνολογία και τις αρχές της ομοιοπαθητικής, της Δυτικής Ιατρικής και της Ανατολικής Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμού). «Ακούνε» το σώμα μας, ενεργούν σε λίγα λεπτά μετά την τοποθέτησή τους, στα προτεινόμενα σημεία (υπάρχουν οδηγίες εφαρμογής με αντιπροσωπευτικές εικόνες) και αμέσως αρχίζει η ενεργοποίηση της θεραπευτικής τους διαδικασίας για αυτοθεραπεία. Ο χρόνος αυτός διαφέρει από άτομο σε άτομο, σύμφωνα πάντα με το πόσο επιβαρημένος είναι ο κάθε οργανισμός.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
Τα Lifewave patches είναι μη διαδερμικά επιθέματα (non transdermal patches) με σύνθεση από οργανικά υλικά, όπως αμινοξέα, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο, υλικά χαρακτηρισμένα από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων ως ασφαλή. Τα υλικά μέσα στα επιθέματα, σχηματίζουν νανομεγέθους υγρούς κρυστάλλους, οι οποίοι λειτουργούν σαν μικρές κεραίες. Αυτές οι μοριακές κεραίες ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος και μεταφέρουν συγκεκριμένες βιοπληροφορίες – μηνύματα, οι οποίες μεταδίδονται στο σώμα και προκαλούν στα κύτταρα την αύξηση παραγωγής ενέργειας από το λίπος. Επικοινωνούν με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος, διεγείροντας τα βελονιστικά σημεία. Καμία ουσία (φάρμακα, χημικά ή διεγερτικά) δεν διεισδύει στο σώμα. Δεν είναι φάρμακα, δεν εισχωρούν στο σώμα, δεν περνούν από το συκώτι, δεν έχουν τοξίνες (περιέχουν φυσικά οργανικό στοιχεία), δεν δημιουργούν επιπλοκές, δεν έχουν αρνητική – αλληλεπίδραση με φάρμακα. Βασισμένα σε πολλές κλινικές έρευνες, τα επιθέματα, κατασκευάζονται σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Φαρμάκων). Επίσης είναι φτιαγμένα από φυσικές ουσίες, οι οποίες εκπέμπουν εξειδικευμένες συχνότητες φωτός και έτσι προκαλούν συγκεκριμένες βιοχημικές μεταβολές στο σώμα.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ;
Τα επιθέματα, είναι ασφαλή και αποτελεσματικά με παγκόσμια πατέντα ευρεσιτεχνίας, εγκεκριμένα – μετά από κλινικές μελέτες – από την HPUS, FDA & τον Οργανισμό Obeli’s με έδρα στις Βρυξέλλες, για όλες τις χώρες της Ε. Ε. Υπάρχουν 5 διαφορετικά είδη επιθεμάτων για ανακούφιση από συμπτώματα κούρασης όπως: έλλειψη ύπνου, νευρικότητα, εξάντληση, μυϊκή αδυναμία, υπνηλία, δυσκολία ύπνου, για πόνους των αρθρώσεων, ακαμψία, κράμπες από υπερβολική άσκηση (διατάσεις – υπερκόπωση – κάκωση), για ήρεμο ύπνο, ευεξία, ενέργεια, μυϊκή τόνωση, χάσιμο λίπους, για ανακούφιση ροχαλητό, ανησυχία-νευρικότητα, αϋπνία από εξάντληση και στρες, υπερκόπωση και για τη ρύθμιση της όρεξης.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ LIFEWAVE PATCHES
Ο Dr David Schmidt, είναι ο επιστήμονας – εφευρέτης των επιθεμάτων. Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος της General Dynamics για τα συστήματα παροχής εφεδρικού οξυγόνου σε κατάσταση ανάγκης και μεθόδων επέκτασης των πιθανοτήτων επιβίωσης του πληρώματος υποβρυχίων του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. Είναι αυτός ο οποίος μελέτησε την ανάπτυξη μεθόδων βελτίωσης των σωματικών επιδόσεων και της πνευματικής διαύγειας των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ. Δαπανήθηκαν εκατομμύρια δολάρια για έρευνα και ανάπτυξη και χρειάστηκαν 3 χρόνια κλινικών ερευνών, επιδοτούμενες από το Αμερικανικό κράτος, για να παραχθούν τα Lifewave patches, αρχικά για το πολεμικό ναυτικό και μετέπειτα για το υπόλοιπο κοινό. Στόχος ήταν η αύξηση της απορρόφησης οξυγόνου, η αντοχή και η μακροζωία. Η Lifewave, ως εταιρεία ιδρύθηκε το 2004, έφτασε στην Ευρώπη το 2008 και μέχρι τώρα υπάρχει σε περισσότερες από 100 χώρες.

Το μυστικό

Μην τα τοποθετείτε σε ανοιχτά τραύματα ή σε επιδερμίδα με προβλήματα. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας ρωτήστε το γιατρό σας πριν τα χρησιμοποιήσετε. Εάν θέλετε να τα δοκιμάσετε μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα πληκτρολογώντας www.lifewave.com/yourwellbeing, επιλέγοντας products.


http://www.omorfamistika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...