Ποιες κυρίες δεν πήραν βραβείο στυλ στα Tony Awards

Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των διασημότερων θεατρικών βραβείων του κόσμου και τα φλας άστραψαν πάνω τους. Αν και στο σκοτάδι, θα έδειχναν σαφώς καλύτερες.


Woopie_Walberg

Whoopi Goldberg


H Whoopi είχε, φαίνεται, κρυφό πόθο να πρωταγωνιστήσει στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και, μάλιστα, το καράβι τους να φτάσει σε ανεξερεύνητες φυλές της Αφρικής οι οποίες ευθύς αμέσως θα νιώσουν οικειότητα με τον ενδυματολογικό κώδικα της εμφάνισής της και θα γίνουν φιλικοί μαζί της. Λίγο tribal, λίγο πειρατικό και ημιδιαφανές, με ασορτί κάπα και όλο αυτό σε αέρινη διάθεση plus το καπέλο Ντ'Αρτανιάν φιλοτεχνημένο και αυτό με ημιπολύτιμους λίθους σαν αυτούς που βρίσκουμε στους πλανόδιους στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι, το look της Whoopi είναι από μόνο του ένα statement (ποιο ακριβώς δεν ξέρουμε) αλλά, όπως και να' χει, την Αμερικανίδα κωμικό την αγαπάμε και της τα συγχωρούμε όλα. Και, τελοσπάντων, η γυναίκα μόλις επανεφηύρε το fusion, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Ellen_Barkin

Ellen Barkin

Sexy ναι, νικήτρια ναι (με ένα βραβείο Tony για την ερμηνεία της στην παράσταση «The Normal Heart») αποδεικνύει πως ο χρόνος μπορεί να σε αγαπάει, όσο και αν κατακαθίσει πάνω σου. Την Ellen απλώς την χαϊδεύει. Και είναι πάντα εντυπωσιακά όμορφη και κομψή. Μόνο που στα φετινά Tony Awards διάλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα σχεδιασμένο από τον Αμερικάνο esigner L'Wren Scott που επιμένει στα κλασικά και στα κομψά αλλά εδώ έχει συνδυάσει τόσο αναμενόμενα τη διάφανη νταντέλα με το απλό μαύρο στενό φόρεμα που έχει κάνει την -απαστράπτουσα κατά τα άλλα- Ellen Barkin να θυμίζει καλεσμένη θεία σε πολυτελή επαρχιακό γάμο. Επικροτούμε, βεβαίως, την επιλογή της να αφήσει γυμνό το μπούστο της και να συνδυάσει το όλο κλασικό look με ένα απλό καρέ δίχως εξτραβαγκάντζες στο χτένισμά της. Αλλά περιμέναμε κάποιο twist λιγότερο αναμενόμενο στην καθ' όλα κομψή, βεβαίως, επιλογή της.

Christie_Brinkley

Christie Brinkley

Το πρώην top model αποφάσισε να συνδυάσει το look «γοργόνα στη στεριά» με κάτι από την τσαχπινιά και το μπρίο της Marilyn Monroe και φόρεσε μια απαστράπτουσα -λόγω χρώματος και λόγω κρυστάλλων- τουαλέτα του Zuhair Murad σε έντονο καθαρό μπλε. Για να μην μείνουν παραπονεμένα τα κρυσταλλάκια που τόνιζαν τα φουσκωτά φουσκωτά στήθη της που είχαν στριμωχτεί μέσα σε ένα μπούστο όλο γούστο/ δώρο, με το φιόγκο του και τα όλα του (που δεν ταιριάζει και τόσο με τα 57 της χρόνια, εδώ που τα λέμε) τους έφερε παρέα και μερικά κοσμήματα Chopard που κρέμασε στον λαιμό της. Όλα αυτά τα συνδύασε με ένα ατημέλητο, κάπως ξεμαλλιασμένο, 80's κότσο που πρόσθεσε στο look και ολίγη από Farrah Foscset ταξιδεύοντάς μας στο κοντινό παρελθόν άνευ χρονομηχανής.

Eddie_Falco

Edie Falco

Το να βλέπουμε τη Nurse Jackie με κάτι άλλο εκτός από τη θαλασσί στολή εργασίας της νοσοκόμας με την οποία την έχουμε συνηθίσει είναι κάπως παράξενο. Το Romona Keveza φόρεμά της, συνδυασμένο με μια πολύ διακριτική ζώνη από κρυστάλλους που σπάει τη μαυρίλα με έξυπνο τρόπο και a sortie κοσμήματα Stephen Russell, συνδυασμένα με ένα σεμνό Diane von Furstenburg clutch θα ανήκε, χωρίς περιστροφές, στην κατηγορία «βραβείο στυλ» αν δεν συνοδευόταν από μια άχρηστη τιράντα μεσ' στη μέση της σιλουέτας της. Αλλά αυτή η λωρίδα πανιού που ξεκινάει από ντραπεδάκια στο μπούστο και καταλήγει να κόβει το μπούστο της στη μέση ώσπου να ανέβει στο λαιμό κάνοντάς τον να δείχνει κοντό, χαλάει όλη την εικόνα. Και είναι τόσο κρίμα. Γιατί, κατά τα άλλα, η Edie είναι (πάντα) θεά! Ακόμα και με τη θαλασσί στολή νοσοκόμας.

Pattina_Miller

Patina Miller

H νεαρή Patina είναι θεατρική, κυρίως, ηθοποιός γι αυτό και το πρόσωπο ή το όνομά της δεν σας είναι και τόσο οικείο. Στις εμφανίσεις της, κατά καιρούς, έχει υπογραμμίζει πόσο της αρέσουν τα animal print αφού τα έχει φορέσει όλα (μα όλα). Αυτή τη φορά επέλεξε να ντύσει το φιδίσιο της κορμί με φίδι, με ένα φόρεμα του Ινδού Naeem Khan, από προηγούμενη συλλογή του. Το ύφασμα που αφαιρέθηκε από την πλάτη σύρθηκε στην μικρή ουρά του φορέματος και τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν στο ανακλαστικό γυαλιστερό υλικό της σιλουέτας-οχιά που λάνσαρε στο κόκκινο χαλί η Αμερικανίδα star.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...