Τι στο καλό θα βάλεις;

Η πρώτη εντύπωση στο ραντεβού μετράει, ειδικά αν το(ν) θέλεις πολύ.
Το να διαλέξεις την κατάλληλη ένδυση στο πρώτο ραντεβού είναι μια κατάσταση που μπορεί να σε γεμίσει με άγχος. Θέλεις να φαίνεσαι στα καλύτερα σου αλλά και να είσαι άνετη χωρίς να περνάς τα λάθος μηνύματα.


Αυτό σημαίνει ισορροπία αγαπητή. Ισορροπία ανάμεσα στο ντύνομαι θηλυκά χωρίς να προσπαθώ να φανώ sexy και γενικά χωρίς να προσπαθώ.
Φρόντισε να μάθεις που πρόκειται να πάτε ακόμα και αν θέλει να στο κρατήσει έκπληξη. Τουλάχιστον μη σκάσεις με τουαλέτα και ο άνθρωπος έχει κλείσει ιταλικό, αν και η προσωπική μου συμβουλή είναι γενικά να μην σκάσεις με τουαλέτα εκτός αν το ραντεβού σου είναι εμπορικός ακόλουθος στην πρεσβεία και σου ζητήσει να τον συνοδεύσεις στη δεξίωση οπότε αλλάζει το θέμα.
Από την άλλη αν πάτε σινεμά ή για bowling αντιλαμβάνεσαι υποθέτω πως καλό είναι να αποφύγεις τα δωδεκάποντα και τις πλατφόρμες, το ίδιο ισχύει αν ο συνοδός σου θέλει να σε πάει σε παράσταση στο ελληνικό Φεστιβάλ. Τα τακούνια ειδικά στους αρχαίους χώρους εκτός από θεματικά ακατάλληλα  απαγορεύονται και για ευνόητους  λόγους σεβασμού των μνημείων.
Σε γενικές γραμμές προτείνω να βάλεις κάτι πολύ αγαπημένο σου, που να σε φωτίζει και μα σε κάνει να νιώθεις άνετα και να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αυτό αποκλείει το τζην σου που έχει μπει και δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις, όπως επίσης και αυτό που σου πέφτει και πρέπει να το μαζεύεις για να μην αποκαλύψεις από τόσο νωρίς το αγαπημένου χρώμα..


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...