Καλοκαίρι: τι να κάνετε και πώς

Εάν είστε καλοκαιρινός τύπος, τότε σίγουρα το πλάνο σας το έχετε ήδη κάνει. Αν πάλι, αγαπάτε τον χειμώνα, πάρτε απόφαση ότι το καλοκαίρι ήρθε, και προσπαθήστε να κάνετε με αυτό ό,τι καλύτερο μπορείτε. 


       1. κηπουρική: πολλοί από εμάς τον χειμώνα πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Το κρύο και η βροχή μας απομονώνουν από τα πράγματα που λατρεύουμε να κάνουμε. Με τους πρώτους μήνες της άνοιξης όλα αλλάζουν. Πάρτε, λοιπόν, τα σύνεργα της κηπουρικής, και μαζί με τον εαυτό σας, «ξυπνήστε» και τα λουλούδια σας. Σκαλίστε, ποτίστε, φυτέψτε. Η κηπουρική μπορεί να λειτουργήσει και ως ώρα διαλογισμού.

       2. σαββατοκύριακα: με την κρίση, πολλοί από εμάς δεν θα πάμε πουθενά αυτό το καλοκαίρι. Είναι όμως πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να οργανώσουμε αξέχαστα σαββατοκύριακα στην εξοχή, με την οικογένειά μας, τους φίλους μας, με πικ νικ και ατελείωτο παιχνίδι. Επιλέξτε μέρη κοντινά, με καθαρή θάλασσα – είμαστε ευλογημένη χώρα, έτσι κι αλλιώς – και οργανώστε διήμερες αποδράσεις.

       3. ιδρώστε: ο ιδρώτας λειτουργεί αναζωογονητικά. Τρέξτε τις απογευματινές ώρες, βγάλτε βόλτα τον σκύλο, κάντε διάδρομο στο γυμναστήριο, κολυμπήστε έντονα για πέντε λεπτά. Ιδρώστε, αποβάλλετε τις τοξίνες και ξανανιώστε.

       4. αναδιοργανωθείτε: η χαλαρότητα και η ηρεμία των καλοκαιρινών μηνών είναι ό,τι πρέπει για να οργανώσετε στρατηγικά τον χειμώνα σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε, τι να πετύχετε, τι να αλλάξετε και οργανώστε το αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...