H 24ωρη ενυδάτωση αποκτά χρώμα!

Το μυστικό ομορφιάς μας:
Οι Σύμβουλοι Clinique είναι οι ειδικοί που εκπαιδεύουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο πώς να επιτυγχάνουν υγιή όψη στην επιδερμίδα τους και τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

«Στην Clinique, οι Εξειδικευμένοι Σύμβουλοί μας μιλούν άμεσα με τις καταναλώτριες για να μαθαίνουν για τις διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας τους, ειδικά όταν πρόκειται να προτείνουν ένα make-up με τη σωστή κάλυψη», μας λέει η Μαρίκα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης Clinique στην Ελλάδα. «Κάποιες καταναλώτριες αναζητούν make-up με υψηλή κάλυψη, ενώ άλλες απλά θέλουν ένα άγγιγμα χρώματος για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και να αποκτήσουν ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα αλλά και να κρατήσουν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη.
«Ένα από τα πιο κοινά μυστικά ομορφιάς της Clinique είναι να αναμιγνύουμε μικρή ποσότητα από το αγαπημένο make-up μας την ενυδατική περιποίηση με υφή κρέμα-gel, Moisture Surge Extended Thirst Relief, για να αποκτήσουμε μια εξαιρετικά όμορφη λάμψη με φυσική κάλυψη που θα κρατήσει την επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη». Αυτή η τεχνική βοήθησε την έρευνα της Clinique: make-up και ενυδάτωση είναι 2 από τις πιο βασικές ανάγκες μια γυναίκας στο πρόγραμμα ομορφιάς της.
Η Έρευνα της Clinique δείχνει ότι στις ΗΠΑ, 82% των γυναικών χρησιμοποιούν μια ενυδατική κρέμα και 67% ένα make-up1. Ως η #1 μάρκα make-up επιλεκτικής διανομής σε όλο τον κόσμο2, η Clinique ακόμη μια φορά δημιουργεί ένα προϊόν που απευθύνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες make-up των καταναλωτριών και παρουσιάζει το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15 – το οποίο βελτιώνει την ενυδάτωση άμεσα και μακροπρόθεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει 24ώρη ενυδάτωση με ένα άγγιγμα χρώματος. (1. ELC Brand Equity Study, Μάρτιος 2009, 2. Euromonitor International 2009, πωλήσεις σε τμχ)
Με μια εξαιρετικά ενυδατική, ελαφριά υφή gel-κρέμα, αυτό το make-up προσφέρει τόση κάλυψη όση χρειάζεται για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και αψεγάδιαστη υφή. Αυτή η απαλή σύνθεση απλώνεται ομοιόμορφα και φυσικά, αφήνοντας την επιδερμίδα με μια δροσερή, αναζωογονημένη και απόλυτα ενυδατική αίσθηση. Το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15 προσφέρει κάλυψη όλη την ημέρα και άμεση ενυδάτωση ενώ ενδυναμώνει την υδρολιπιδική ασπίδα, φέρνοντας σε μια ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδας μια υγιή ισορροπία. Ιδανικό για όλες τις γυναίκες που φοβούνται τα make-up, το ΝΕΟ Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15 είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας προσφέροντας τέλειο, απαλό χρώμα με ιδανική κάλυψη ώστε να εξασφαλίσει ένα ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα για ένα φυσικό look.
Δείτε πως λειτουργεί!
ΝΕΟ Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15
• Ένα κοκτέιλ συστατικών συνεργάζονται για να απαλύνουν και να καταπραϋνουν την επιδερμίδα ενώ προσφέρουν εντατική ενυδάτωση.
• Από την Moisture Surge Extended Thirst Relief, το νερό από aloe barbadenisis leaf  προσφέρει μια ενισχυμένη άμεση ενυδάτωση κατά την εφαρμογή στην επιδερμίδα.
• Μια έξυπνη ισορροπία συστατικών όπως ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές και film formers λειτουργούν σε συνέργια, παρέχοντας φυσικό χρώμα που διαρκεί και παραμένει σταθερό μέχρι και 12 ώρες.
• Το σύμπλεγμα φυσικών και χημικών φίλτρων προσφέρουν αντηλιακή προστασία SPF15.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...