Σαν chalet

Όσο και αν προσπαθούν να μας βάλουν οι νέες πασαρέλες σε mood άνοιξης, ο καιρός δεν μας αφήνει. Το κρύο έξω μας δημιουργεί μια ακατανίκητη ανάγκη για… ζέστη μέσα - και ποιο διακοσμητικό trend είναι θερμότερο από εκείνο που έχουν τα chic & cosy chalet.
Για να το πετύχετε, δεν χρειάζεται να έχετε ένα πέτρινο σπίτι μέσα στα δέντρα, αλλά να ακολουθήσετε μερικές απλές deco συμβουλές.
Χρωματική παλέτα: Ο ανταγωνιστής του μαύρου σε διαχρονικότητα και κομψότητα, το καφέ, διαμορφώνει ένα χειμωνιάτικο σκηνικό που εμπνέει για cocooning και φιλικές συναντήσεις με ζεστό τσάι στις κούπες. Ξεκινήστε από την ανανέωση του τοίχου, διαλέγοντας μια ταπετσαρία με μοτίβα σε ανοιχτό καφέ ή σοκολά, που θα χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερη ζεστασιά. Στη συνέχεια, κινηθείτε στους τόνους του σκούρου καφέ, του καμηλό και του μπεζ για να διακοσμήσετε τον υπόλοιπο χώρο.
Τα έπιπλα: Η απόκτηση ενός δερμάτινου καναπέ θα ήταν ίσως η ιδανικότερη επιλογή. Διαφορετικά, μπορείτε να ράψετε ένα κάλυμμα στους ίδιους τόνους, δίνοντας σημασία στην απαλή υφή του. Ένα απλό, ξύλινο σκαμπό μπορεί να μετατραπεί σε side table για να έχετε κοντά σας το τσάι και το γλυκό.
Τα διακοσμητικά: Μερικές μαξιλάρες και ένα ζεστό χαλί θα συνθέσουν την αγαπημένη σας γωνία. Μη ξεχνάτε την elegant πλευρά σας, επιτρέποντας στην elite στιλιστική τάση, τη γούνα, να βρει τη διακοσμητική έκφρασή της στα μικρότερα  μαξιλάρια και στα ριχτάρια. Ξύλινα και πέτρινα διακοσμητικά με αναφορές στη φύση είναι αρκετά για να αποτυπώσουν το κυρίαρχο ύφος.
Η γενική ατμόσφαιρα: Μην παραφορτώσετε το χώρο με μικροαντικείμενα, όπως πολλές κορνίζες, ή περιττά διακοσμητικά που απλά σας φαίνονται «ρουστίκ». Όπως και στα κανονικά chalet (που στην ουσία είναι εξοχικά και άρα δεν μένει κάποιος μόνιμα ώστε να γεμίζει συνεχώς το χώρο με νέα πράγματα), ο χώρος πρέπει να είναι μεν ζεστός αλλά ταυτόχρονα minimal και λειτουργικός. Δώστε έμφαση στο να νιώθετε άνετα μέσα στο σπίτι και να σας εμπνέει για ατελείωτες ώρες relax.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...