Το Πορτοκαλί Κραγιόν

Είναι στη μόδα. Ταιριάζει με τη διάθεσή μας (παρά το meteo, εμείς σκεφτόμαστε ήδη το καλοκαίρι και μετράμε αντίστροφα) και το αγαπούν όλοι οι top σχεδιαστές! Το πορτοκαλί κραγιόν έχει παρελάσει σε όλες τις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές επιδείξεις των Marc Jacobs, Marni, Fendi, Gucci, Giles και πολλών ακόμη.

Κι επειδή είναι hot, εμείς ψάξαμε και δοκιμάσαμε τα καλύτερα πορτοκαλί κραγιόν της αγοράς και σας τα συστήνουμε πριν από όλους!


Rouge Dior Haute Couleur Voluptuous Care
O Jamie Coombes, μακιγιέρ της Dior, λέει πως: «το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα τροπικό και για το λόγο αυτό μπορούμε άνετα να το συνδυάσουμε και με άλλα χρώματα όπως το φούξια, το μπλε και το κόκκινο». Βέβαια, το καλύτερο καλοκαιρινό λουκ στο μακιγιάζ είναι η μπόλικη μάσκαρα και το πορτοκαλί κραγιόν.


M.A.C. Lipstick
Η M.A.C είναι ένας οίκος καλλυντικών που λατρεύει τα έντονα χρώματα. Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το άρθρο. Η μακιγιέρ του οίκου, Caroline Donnelly, μας δίνει μερικές συμβουλές για πετυχημένο μακιγιάζ: «Για να δείχνει το χρώμα πιο έντονο και για να παραμείνει στα χείλη πιο πολύ, πέρασε πρώτα με ένα βουρτσάκι τα χείλη σου με το concealer των ματιών και μετά βάλε το κραγιόν»!


MaybellineΑυτό το κραγιόν είναι υπέροχο. «Δίνει στα χείλη την απόχρωση που φαίνεται και στο πακέτο» εκμυστηρεύεται η μακιγιέρ του Οίκου, Fiona Jolly. Εγώ το βρήκα πολύ εύκολο στην εφαρμογή και με μία εξαιρετική υφή.


Givenchy Rouge Interdit Lipstick
Το κραγιόν αυτό είναι ένα fashion statement από μόνο του! Ένα κραγιόν που είμαι σίγουρη ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Ο μακιγιέρ του Οίκου, Nicolas Degennes, υποστηρίζει πώς: «το πορτοκαλί είναι το νέο ροζ»!


Extra hot lipstick! Για σένα που ταξιδεύεις, πρέπει να σου εκμυστηρευτώ ένα ακόμη πορτοκαλί κραγιόν που θα λατρέψεις. Πρόκειται για το νέο κραγιόν του Οίκου Dolce & Gabbana. Κλασικό, φινετσάτο κι όσο πρέπει πορτοκαλί. Δυστυχώς υπάρχει μόνο στο εξωτερικό, οπότε αν έχεις καμία φίλη, αγγάρεψε την να κάνει την καλή πράξη και να στο φέρει...

Το πορτοκαλί κραγιόν θα πρωταγωνιστήσει φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τόλμησέ το, φόρεσέ το!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...