Κρεβάτια από μέταλλο

Κομψά, κλασικά, αληθινά κομψοτεχνήματα!..
        Τα μεταλλικά κρεβάτια είναι διαχρονική επιλογή γιατί συνδυάζουν το παραδοσιακό και το μοντέρνο ύφος. Εκτός δηλαδή από τα κλασικά σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεταλλικό κρεβάτι με λιτές κι απέριττες γραμμές που θα συνδυαστεί εύκολα με τον υπόλοιπο διάκοσμο του υπνοδωματίου.

        Τέτοια κρεβάτια κατασκευάζονται από μασίφ σφυρηλατημένο σίδηρο, με διακοσμητικά στοιχεία από ορείχαλκο (μπρούτζο) ή ξύλο.
        Μια ρομαντική και κομψή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα κρεβάτι με ουρανό όπου θα τοποθετήσετε ύφασμα σε ταιριαστούς με τον υπόλοιπο διάκοσμο χρωματικούς τόνους που θα δημιουργεί μια εξαίσια ατμόσφαιρα στην προσωπική σας γωνιά!..
        Βέβαια, θα βρείτε σετ κρεβατοκάμαρας που αποτελούνται από κομοδίνα, καθρέπτη, τουαλέτα από μέταλλο, αλλά, αν επιθυμείτε κάτι πιο πρωτότυπο, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε κομοδίνα από ξύλο καρυδιάς ή ξύλο με χρωματιστή λάκα.
        Αν λατρεύετε τις καλαίσθητες λεπτομέρειες μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά διακοσμητικά (στα έπιπλα και στους τοίχους) από το ίδιο μέταλλο που είναι κατασκευασμένο το κρεβάτι ώστε να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στο χώρο.
        Επίσης, μια υπέρκομψη πινελιά είναι να συνδυάσετε τις κουρτίνες με το κάλυμμα του κρεβατιού και τα καπέλα των φωτιστικών του υπνοδωματίου.
        Για ένα υπνοδωμάτιο σε ρομαντικό στυλ, ταιριάζουν τα λευκά, ιβουάρ και σομόν χρώματα, οι δαντέλες, χειροτεχνήματα πλεγμένα με το βελονάκι, παλιά κεντήματα και κορνιζαρισμένες οικογενειακές φωτογραφίες...


www.gamos-guide.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...