H νέα συλλογή της Anna Bekiri

Η νέα συλλογή φωτογραφήθηκε στο studio της Stylista!

Η φωτογράφηση της collection spring/summer 2011 της ταλαντούχας σχεδιάστριας μόδας Anna Bekiri πραγματοποιήθηκε στο studio του stylista.gr!
Η εκπληκτική collection αποτελείται κυρίως από μεταξωτά ζέρσει σαλβάρια, πλεκτά σετ με επεξεργασία, φορέματα σε βισκόζ και μετάξι αναδεικνύοντας με ξεχωριστό τρόπο το γυναικείο σώμα!

Το μαλλί και το make up επιμελήθηκε ο hairstylist και makeup artist Μιχάλης Παπαδάκης, στου οποίου τα θαυματουργά χέρια έχουν αφεθεί πολλά γνωστά ονόματα όπως η Βασιλική Τσεκούρα.

Στο Μιλάνο και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο μόδας «Marangoni» έλαβε τις γνώσεις, το ταλέντο της όμως είναι έμφυτο! Η Άννα Μπεκίρη εμπνέεται από τη σημερινή γυναίκα και οι δημιουργίες της είναι πάντα ιδιαίτερες, θηλυκές και πρωτότυπες. Στο showroom που διατηρεί στην καρδιά της Αθήνας, υπάρχουν prêt-a-porter, deluxe αλλά και haute couture δημιουργίες που παντρεύουν την chic αίσθηση με το σύγχρονο glam. Η Άννα Μπεκίρη επεξεργάζεται μια ιδιαίτερη γκάμα από υλικά και προσεγγίζει πάντα το σχέδιο μόδας με φαντασία και αγάπη, καταλήγοντας σε ένα φρέσκο αποτέλεσμα. Περιζήτητα είναι και τα κομμάτια της συλλογής των νυφικών, αφού εισχωρώντας στη ψυχολογία της μελλόνυμφης, η Anna Bekiri δημιουργεί φορέματα που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και ενισχύουν τη θηλυκότητα!


Μίνι φόρεμα από μεταξωτό σατέν ελαστικό animal print στις αποχρώσεις του γκρι-μοβ με ακάλυπτη πλάτη.


Ασημί παντελόνι από βισκόζ και μετάξι με πλισέ αναδιπλωμένες λεπτομέρειες και ιδιαίτερο τοπ.


Μίντι φόρεμα από μεταξωτό ζέρσει με ιδιαίτερες πτυχώσεις με καρφίτσα


Μίνι φόρεμα από μεταξωτή οργάντζα, απλικέ λεπτομέρειες από ασημί παγέτες, μεταξωτό σατέν εμπριμέ στις αποχρώσεις του μπλε


Τοπ με ανοιχτή πλάτη και φούστα μίντι από λευκό πλεκτό με επεξεργασία γυαλάδας και φάσα


Μίντι λευκό φόρεμα πλεκτό με μεταξωτό τούλι και έξω πλάτη

 www.stylista.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...