Feng Shui

Η τέχνη και επιστήμη του Feng Shui είναι το εργαλείο εκείνο, χάρη στο οποίο μπορούμε να βρούμε πώς είναι κατανεμημένες οι ενέργειες μέσα στο σπίτι μας, σε ποιους τομείς της ζωής μας δημιουργούν πρόβλημα, ποια είναι η ρίζα του προβλήματος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί!..

        Το Feng Shui μας βοηθάει να επαναφέρουμε την τάξη και την ισορροπία μέσα στο χώρο μας βελτιώνοντας την ίδια μας τη ζωή.
        Η διαρρύθμιση των χώρων, οι θέσεις των επίπλων, ο χρωματισμός των τοίχων, τα διακοσμητικά αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε, μπορεί να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τη ζωή σας.
        Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα, διατηρείστε τον χώρο καθαρό και απαλλαγμένο από δραστηριότητες της υπόλοιπης ζωής. Ηλεκτρονικές συσκευές (Η/Υ, τηλεοράσεις κτλ) μολύνουν ενεργειακά το χώρο. Το ίδιο ισχύει και για έπιπλα όπως γραφεία, βιβλιοθήκες κτλ.
        Τα έντονα χρώματα καλό είναι να αποφεύγονται, και αυτό, γιατί είναι «πολύ Yang» (πολύ ενεργά). Οι απαλές αποχρώσεις και τα γήινα χρώματα είναι προτιμότερα για τα υπνοδωμάτια. Έτσι θα κοιμόσαστε ήρεμα και δεν θα ξεσπούν αναίτιοι καυγάδες.
        Το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να μπορεί να αερίζεται επαρκώς.
        Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι πρέπει να είναι καθαρός, να μην βάζετε τίποτε από κάτω.
        Τοποθετείστε από ένα κόκκινο ή ροζ κερί σε κάθε κομοδίνο, ή και τα δύο μαζί στη νοτιοδυτική πλευρά του δωματίου.
        Οι εικόνες που θα επιλέξετε γι' αυτό το χώρο θα πρέπει να είναι χαρούμενες! Προσθέστε κάποιες κόκκινες ή ροζ λεπτομέρειες στο κρεβάτι σας, όπως μαξιλάρια. Προτιμήστε τα αντικείμενα που τοποθετείτε να είναι σε ζεύγη.
        Αποφύγετε τους καθρέφτες, ειδικά αν από τη θέση τους καθρεφτίζουν το κρεβάτι σας.

www.gamos-guide.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...