Όταν οι άλλοι σταματούν, αυτοί συνεχίζουν

Οι δέκα πιο διάσημοι σεξομανείς του Hollywood που ίσως να θέλατε να γνωρίσετε.
• Ozzy Osbourne: Η γυναίκα του Sharon έχει πει για τον αιώνιο χεβιμεταλά: «είναι σαν το κουνέλι, κάθε τραγούδι του δημιουργεί διάθεση για σεξ. Στη διαφήμιση για τη μπαταρία Duracell,(εκεί που οι άλλοι σταματούν αυτή συνεχίζει), θα έπρεπε να έχουν τον Ozzy».


• Lindsay Lohan: Η εικοσάχρονη ηθοποιός έχει συνδεθεί με δεκάδες άντρες, ενώ δεν έκρυψε την εμμονή της με το σεξ. «Το να είσαι ηθοποιός είναι μοναχικό και δε θέλω να είμαι μόνη. Σιχαίνομαι να κοιμάμαι μόνη. Προτιμώ να βρίσκομαι σε σχέσεις με διαφορετικούς άντρες και να μπορώ να γνωρίζω κόσμο. Δεν ξέρω αν είμαι τρελαμένη με το σεξ αλλά μου αρέσει πολύ», δήλωσε η άτακτη ηθοποιός και κέρδισε επάξια τη θέση της σε αυτήν τη λίστα.

• Billy Bob Thornton: Ο πρώην της Angelina Jolie όχι μόνο τόλμησε να κερατώσει την καλλονή σύζυγό του, αλλά το έκανε και με τη θεραπεύτριά του όταν είχε ζητήσει βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα εθισμού του στο σεξ. Μάλλον το μετάνιωσε!

• Amy Winehouse: Η εκκεντρική τραγουδίστρια, όχι μόνο πάσχει από σεξουαλικό εθισμό, αλλά σύμφωνα με πρώην αγόρι της είναι και φετιχίστρια.

• Michael Douglas: Τη δεκαετία του '90 ο διάσημος ηθοποιός χαρακτηρίστηκε ως «εθισμένος στο σεξ» από τη γυναίκα του και μάλιστα νοσηλεύτηκε σε γνωστή κλινική του Los Angeles. Η δεύτερη σύζυγος φάινεται πιο ενημ,ερωμένη καθώς έχει υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο θα αποζημιωθεί αδρά σε περίπτωση που ο άντρας τη αποφασίσει να την κερατώσει.

• Jack Nicholson: «Το να φοράει κανείς προφυλακτικό είναι σα να χρησιμοποιεί μία ζεστή σακούλα σκουπιδιών», είπε ο Jack και τους άφησε όλους με το στόμα ανοικτό.

• Charlie Sheen: Ο γραφικός πλέον star φημολογέιται πως έχει πάει με 5.000 γυναίκες, ενώ φιγουράρει στη λίστα των δέκα «ζωντανών θρύλων του σεξ». Δεν τα πήγε και άσχημα!

• David Duchovny: O πρώην «Πράκτορας Μώλντερ» δείχνει να έμπλεξε την πραγματικότητα με τη φαντασία καθώς έχει διαγνωσθεί ως «εθισμένος στο σεξ», όπως και ο ήρωας στη σειρά «Californication» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Όταν μάλιστα απάτησε τη σύζυγό του, προφασίστηκε τη διάγνωση αυτή προκειμένου να αθωωθεί. Αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης από την εμμονή με το σεξ και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

• Robbie Williams: Ο ατίθασος τραγουδιστής έχει παραδεχτεί πως έχει κοιμηθεί με αμέτρητες γυναίκες, ιερόδουλες, αλλά και θαυμάστριές του. Με πλούσιο ερωτικό παρελθόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον δε θα μπορούσε παρά να φιγουράρει στη λίστα με τους δέκα πιο διάσημους σεξομανείς του Hollywood.

• Colin Farrell: Η ζωή του θα μπορούσε να συνοψιστεί στη φράση «sex, drugs, rehab». Με την υπερβολή περασμένη στο dna του και ένα προφίλ γεμάτο καταχρήσεις, η θέση του σε αυτή τη δεκάδα του αξίζει δικαιωματικά.


www.queen.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...